Canan Ergüder dizisine veda etti

Canan Ergüder dizisine veda etti

Meme kanserine yakalanan ünlü sanatçı Canan Ergüder, başrolünü oynadığı Menajerimi Ara dizisinden sağlık problemleri nedeniyle ayırıldığını açıkladı.

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder, başrol olduğu Menajerimi Ara dizisinden ayrıldığını açıkladı. Kemoterapi tedavisi gören Ergüder, veda mesajını sosyal medya paylaşımıyla açıkladı. 

Ünlü oyuncu Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman ve ekiple çektirdiği kareleri Instagram'dan paylaşarak, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.

Ergüder paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara'da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen'e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti"

99.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN