Canlı yayın başlatıp sokak ortasında öyle bir şey yaptı ki... MasterChef Murat gündemde kalmak için bir bunu yapmamıştı

Papağana yaptığı işkenceden dolayı büyük tepki çeken ve daha sonrasında MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Murat Özdemir, vukuatlarına devam ediyor. TikTok'ta sık sık canlı yayın açan MasterChef Murat, sokak ortasında öyle bir şey yaptı ki görenlerin nutku tutuldu. Yoldan geçenler ağzı açık izledi. Bir bunu yapmamıştı. Bakın MasterChef Murat Özdemir bu sefer hangi rezilliği yapmış?

MasterChef Türkiye programı ile dikkatleri üzerine çeken Murat Özdemir, evcil hayvanı olan papağına yaptığı işkence ile tüm Türkiye'nin tepkisi çekmişti. Yarışmadan diskalifiye edilen Murat Özdemir, kendini sosyal medyaya attı. TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla değişik hareketlerde bulunan MasterChef Murat, bu sefer sokak ortasında öyle bir şey yaptı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Ünlü olmak için bir bunu yapmamıştı.

PAPAĞINA YAPTIĞI İŞKENCE İLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Yemekteyiz ve MasterChef gibi yarışmalarla ismini duyuran ancak iki programdan da diskalifiye edilen Murat Özdemir, Bahtiyar ismini verdiği papağına yaptığı işkenceden dolayı gözaltına alınmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığına karar verilen Murat Özdemir, 21 gün akıl hastanesinde tedavi görmüştü. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özdemir, son paylaşımı ile yüne tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

fdvfdvd-4.jpg

SOKAK ORTASINDA ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ...

En son lokmacı dükkanı açan Murat Özdemir, bu sefer öyle bir şey yaptı ki şoke olacaksınız. TikTok'tan canlı yayın açan Özdemir, yolun ortasında namaz kıldı. Yoldan geçenler ise o anları şaşkınlıkla izledi.

b1.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Murat Özdemir'in bu görüntüleri sosyal medyada gündem olurken tepkiler çığ gibi yağdı. Özdemir'in akıl sağlığının bozuk olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları, "Dini şov aracı olarak kullanıyor" ve "İşkencelerden sonra kıldığı namazla kimseye kandıramazsın" yorumları yapıldı.

dfvfdvd-17.jpg

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Murat Özdemir, 1973 yılında aşçılar şehri Bolu’da dünyaya geldi. Aile geleneği olan aşçılık mesleğini sürdüren Murat Özdemir, küçük yaşlarda otel mutfaklarında çalışmaya başladı. MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde 4 yıl çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özdemir, bir süre de Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra bir süre Antalya’da yaşayan Murat Özdemir, işleri kötü gidince İstanbul’a yerleşti. Murat Özdemir, İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yaptı. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasının kırmızı takımında performans sergiliyordu. MasterChef 2018'de yarışmadan diskalifiye edilen isim olan Murat Özdemir’in ilk evliliğinden bir kızı var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN