Çantanı nasıl tutuyorsun? Karakter özelliklerin hakkında sana gizli gerçekleri söyleyelim! Viral kişilik testi

Çantanı nasıl tutuyorsun? Karakter özelliklerin hakkında sana gizli gerçekleri söyleyelim! Viral kişilik testi

Çantanızı nasıl tutuyorsunuz? dirseğinizde yoksa omuzlarınızda mı? Ya da elinizde mi? Çantanı tutuş şeklin senin hakkında ne söylüyor? Bir kadının çantasını nasıl tuttuğu, onun gerçek doğasını, davranışlarını, arzularını, güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkarır.

Çantanı dirseğinde mi tutuyorsun? Omuzlarında mı? Veya elinizde mi? Çantanı tutuş şeklin senin hakkında ne söylüyor? Bir kadının çantasını nasıl tuttuğu, onun gerçek kişiliğini, davranışlarını, arzularını, güçlü ve zayıf yönlerini açığa çıkarıyor. Bu Ben Kimim testinde çantanızı nasıl tuttuğunuza bağlı olarak karakter özelliklerini keşfedeceğiz.

ÇANTANIZI NASIL TUTTUĞUNUZ GERÇEK DOĞANIZI ORTAYA ÇIKARIR

1-004.jpg

DİRSEĞİNİZDE

Çantanızı dirseğinizde tutuyorsanız, özellikleriniz güç sevgisi yaydığınızı gösterin. Güç, statü, otorite ve prestij yaymayı seviyorsunuz. İnsanlara ciddiye alınacağınızı ve saygı duyulacağınızı bildirmek isteyebilirsiniz. Başkalarının sizi hafife almaması ve sizinle konuşurken kendilerini kontrol altında tutmaları gerektiği izlenimini vermek isteyebilirsiniz. Neyi hak ettiğinizi ve başkalarından ne beklediğinizi bildiğinizi çanta tutma tarzınızla ifade etmeyi seviyorsunuz. Çantanızı veya cüzdanınızı bir onur rozeti veya bir üstünlük duygusunu tasvir etmenin bir yolu olarak taşımak isteyebilirsiniz. Hele hele kendi kazandığınız parayla çantanızı aldıysanız, başarınız olarak ona sahip olmak istersiniz. Genellikle dirsek kıvrımında çanta tutma, kadınlar tarafından eşyalarının veya valizlerinin kendileri için taşındığı zamanlarda uygulanırdı. Modern zamanlarda, bağımsız ve kendi kendine yeterli olabilirsiniz, ancak özellikle karşı cinsten gelen şövalye davranışlarından hoşlanabilirsiniz. Gücü seven ünlülerin veya insanların çoğu çantalarını dirseklerinin kıvrımında taşıyabilir.

2-006.jpg

OMZUNUZDA

Çantanızı omzunuzda taşıyorsanız, özellikleriniz tasasız, kendine güvenen ve rahatlık aşığı olabileceğinizi ortaya çıkarın. Düşük tutmayı ve size daha fazla işlevsellik sunan şeyleri tercih etmeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle, çantanızı bir omzunuzun üzerinde tutarsanız ve serbestçe sallanırsa, o zaman spontane ve gamsız bir tip olabilirsiniz. Olayları olabilecekleri gibi halletme becerinizden emin olabilirsiniz. Ayrıca kendinize güveniyor olabilirsiniz ve gerçek benliğinizi saklama gereği duymayabilirsiniz. Aynı zamanda hayatta belirli bir derecede özgürlük ve özerklik isteyebilirsiniz. Çantanızı bir omzunuzun üzerinden ve vücudunuza sıkıca tutarsanız, o zaman oldukça pratik olabilir ve işlerinizi halletmeye odaklanabilirsiniz. Ayrıca temkinli veya tedbirli olabilirsiniz ve çoğu zaman başkalarının güveninize layık olduklarını kanıtlamalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca zaman zaman düşük benlik saygısından da muzdarip olabilirsiniz. Her zaman kendinize dikkat etmek isteyebilirsiniz.

3.jpg

ELİNİZDE

Çantanızı elinizde tutarsanız, özellikleriniz, sizde insanların sizin hakkınızda gördüklerinden veya bildiklerinden daha fazlası olduğuna dair sinyal vermek isteyebileceğinizi ortaya koyuyor. Güçlü bir öz imajınız olabilir. İşinizin veya kariyerinizin önemine işaret edebilirsiniz. Başkalarına sofistike ve özlü bir kadın olduğunuzu söyleyen bir hava yayabilirsiniz. Kendine güvenen, modern, bağımsız, üretken, hedef odaklı, verimli, çalışkan, düzenli ve iddialı bir kadın tasvir edebilirsiniz. İsteyen ama ihtiyacı olmayan mükemmel bir kadın örneği olabilirsiniz. Kendi başınıza başarma hırsınız ve gayretiniz parlıyor. Öğrenmek ve öğrendiklerinizi unutmak ve mümkün olduğunca çok şey hakkında güncel kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca duruma göre son derece uyarlanabilir olabilirsiniz. Yüksek sesle veya yıpratıcı olmadan varlığınızı duyurma konusunda da oldukça iyi olabilirsiniz. İşlerin sizin kontrolünüzde olmasını isteyebilirsiniz ve bu her zaman yaptığınız bir ölçüdedir. Profesyonel hayatınız konusunda da oldukça iddialı olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde de güvenilir ve pratik biri olarak görülebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı sıcak ve sevecen bir yanınız da olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN