Çarşamba O İki Burç İçin Çok Kötü Geçerken Günün En Şanslısı İse Boğalar Olacak İşte Günü Şanssızı İki Burç ve Onlara Tavsiyeler

Çarşamba O İki Burç İçin Çok Kötü Geçerken Günün En Şanslısı İse Boğalar Olacak İşte Günü Şanssızı İki Burç ve Onlara Tavsiyeler

25 Mayıs çarşamba günü burç yorumlarında neler var? Koçlara günün sonunda rahatlık gözükürken yardımsever yengeçler işleri rayından çıkaracak. İkizlerin ise tartışmalardan uzak durması gerekiyor. Boğalar çarşamba gününün en şanslısı olurken aslanlar kendilerini özel hissedecek. Ya balıkları, kovaları, akrepleri, oğlakları, terazileri neler bekliyor? İşte gününüzü kolaylaştıracak burç yorumları...

Rahata kavuşmak isteyen koçlar günün ilerleyen saatini beklemeli. Boğaları büyülü bir çarşamba bekliyor. İkizlere tartışmalardan uzak durmasını tavsiye ediyoruz. Partnerlerine yardım etmek isteyen yengeçler işleri zorlaştıracak. Aslanlar bugün kendilerini özel hissedecek. Başaklar gün içinde öfkelenebilirken terazilerinde yaptıkları başlarını derde sokacak. Sorunlarınızın çözümü teknolojide. Yayların çocukça davranışları çevrelerinde hoşgörü ile karşılanacak. Oğlakların her şeyi ailelerinden beklememesi gerekiyor. Kovalara davranış değişiklikleri iyi gelecek. Balıklar ise başarı için kendisinden taviz verecek.

KOÇ: GÜNÜN İLERLEYEN SAATİNDE RAHATA ERECEKSİNİZ

Geçmişte sahip olduğunuz bazı fikirlere sıkı sıkıya bağlısınız ve etrafınızda bir şeyler değişse de bu fikirleri değiştirmeyi reddediyormuşsunuz gibi görünüyor.

Sevdiklerinizden ne kadar baskı hissetseniz de inatçılığınız daha baskın çıkıyor. Bazı Koçlar günün ilerleyen saatlerinde rahata erecektir.

BOĞA : BÜYÜLÜ BİR ÇARŞAMBA SİZİ BEKLİYOR

Tatil ruhu sizin için henüz bitmedi ve büyülü bir çarşamba sizi bekliyor. İdealist ve yaratıcı bir şekilde sevdikleriniz için bir ya da yarım günlük plan yapacaksınız ve o gün için oldukça yüksek beklentileriniz olacak.

Ne yazık ki, işler gerçekten plana göre gitmeyecek. Yine de eğlenecek olsanız da eleştiriler peşinizi bırakmayacak.

İKİZLER : TARTIŞMALARDAN UZAK DURMALISINIZ

Bugün eğer arkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsanız tartışma konularından uzakta durmak isteyebilir, en azından argümanlarınızda ayak diremekten kaçınmayı tercih edebilirsiniz.

Hakkında çok güçlü fikirleriniz olsa da bazı olaylardan çok uzaksınız. İnsanların bu fikirlerinize dayanarak hakkınızda yanlış bir izlenim edinmelerini istemiyorsunuz.

YENGEÇ : YARDIM EDEYİM DERKEN İŞLERİ ZORLAŞTIRACAKSINIZ

Görünen o ki dikkatiniz partnerinizin yaptığı şeye yöneliyor ama ona destek olmak yerine engelleri sıralayacaksınız ve neden başlarının belada olduğunu açıklayacaksınız.

Ona yardım ettiğinizi düşünürken aslında yaptığınız şey işleri daha da zorlaştırmaktır ve partneriniz kesinlikle bu tavrınızı takdir etmeyecektir.

ASLAN :KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEĞİNİZ BİR GÜN SİZİ BEKLİYOR

Halihazırda ciddi bir ilişki içinde olan Aslanlar, bu çarşamba, belki de partnerlerini dışarı çıkararak romantizmlerini yeniden alevlendirme şansına sahip olacaklar.

İster bir tür davet alın ister daveti siz yapıyor olun, kendinizi çok özel hissedeceksiniz. Etkinlikten çok önce hazırlanacak ve kesinlikle bundan zevk alacaksınız.

BAŞAK : BUGÜN ÖFKELENEBİLİRSİNİZ

Bu çarşamba evde pek rahat görünmüyorsunuz, bu yüzden günün büyük bölümünde yolda olmayı tercih etmenize şaşmamalı.

Dürtülerinizi harekete geçireceksiniz ve muhtemelen günde birkaç kez fikrinizi değiştireceksiniz. Bazıları, ciddi bir konuda kendilerinden yardım isteyecek bir arkadaşı yüzünden öfkelenebilir.

TERAZİ: YAKINDA ACISI ÇIKACAK

Yıldızlar sizi iş, arkadaşlık ya da aşk anlamında son ilişkinizdeki rolünüzün ne olduğu üzerine uzun uzun düşünmenizi tavsiye ediyor.

Sizden bekleneni yapmıyorsunuz ve yakında bu size acı bir şekilde görünecek. Bir değişiklik yapmak için hala zaman var.

AKREP : SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ TEKNOLOJİ

Her ne kadar bu günlerde ondan uzak durmaya çalışsanız da, şu anda yaşadığınız bazı sorunların çözümü teknoloji olacak gibi görünüyor.

Başkalarından yardım istemek konusunda isteksizsiniz, bu nedenle yardım alacağınız uğrak yeriniz teknoloji olacak. Ayrıca bu, özellikle açık havada zaman geçirme imkanınız varsa, her türlü fiziksel aktivite için harika bir gün.

YAY : ÇOCUKÇA DAVRANIŞLARINIZ ÇEVRENİZDE HOŞ GÖRÜ İLE KARŞILANIYOR

Bu çarşamba kendinize gem vurmayı bırakarak, ister işte ister süpermarkette olsun, çevre ne olursa olsun çok tutkulu olacaksınız.

Neyse ki bu çok çocukça ve zararsızdır, bu yüzden insanlar davranışlarınız üzerinde fazla durmaz. Ama elbette etkilemeye çalıştığınız bir sevdiğiniz olabilir.

OĞLAK : AİLENİZİN SİZİN İÇİN BİRŞEYLER YAPMASINI BEKLEMEKTEN VAZ GEÇİN

Önümüzdeki dönemde bazı yaşam tarzı değişiklikleri için can atıyorsunuz ama görünüşe göre gözden kaçırdığınız şey, işlerin bir gecede değişmediği ve sizden biraz çaba göstermenizin beklendiği.

Ailenizden sizin için bir şeyleri yapmasını beklemeyi bırakarak kendiniz için bir şeyler yapmaya başladığınız an, sonuçlar alabilirsiniz.

KOVA : DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİĞİ SİZE İYİ GELECEK

Mevcut eğilim, sizi küçük çocuklara karşı çok dikkatli yapacak ve genel olarak insanlara karşı çok cömertleştirecek.

Başkalarını mutlu etmek için zaman harcıyorsunuz ve hiçbir şeyi üstünkörü geçmiyorsunuz. Bu sizin için ilginç bir davranış değişikliği ama uzun sürmeyecek, o yüzden şimdi yararlanın.

BALIK : KENDİNİZDEN TAVİZ VERECEKSİNİZ

Hakikat bir vesileyle ortaya çıkacak ve onu bulma fırsatını yakalayabilmeniz için kendinizden de bir taviz vermeniz gerekebilir.

Görüşleriniz bugün sabittir ve sizin için yalnızca kendi yaptığınız şey mantıklı görünmektedir. Bazı Balıklar, aile içindeki belirli etkinliği, ona bir anlam veremedikleri ya da ondan emin olamadıkları için ertelemeye çalışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN