Cehennemi Yaşamak İstemiyorsanız Okuyun! Haftanın Son İş Günü Burçlar kimlere Neler Diyor? ...

Cehennemi Yaşamak İstemiyorsanız Okuyun! Haftanın Son İş Günü Burçlar kimlere Neler Diyor? ...

12 Ağustos günlük burç yorumları: Bugün yıldızlar lehinize mi sıralandı? Haftanın son iş günü için Koç, Aslan, Başak, Terazi ve diğer burçlar için astrolojik tahmler neler diyor? Güne, yolunuza çıkacakları önceden bilerek başlamanız faydalı olmaz mıydı? Oranların bugün lehinize olup olmayacağını öğrenmek için burç yorumlarınıza bakabilirsiniz...

12 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde kendinizi yüksekte hissediyor, mümkün olduğunca çok şey elde etmeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden, yerine getireceğinize emin olmadığınız her türlü şeyi vaat etme eğiliminde olabilirsiniz.

Partnerinizin sizi destekleyeceğine inanıyorsunuz ama sabrının da sınırlı olabileceğini anlamanız gerekiyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cuma, yaşam tarzınız açısından, belki de imajınızla biraz fazla ilgilendiğiniz bir değişim günü.

Bu durum, partnerinizi oldukça yüzeysel davrandığınız düşüncesine sevk edebilir. Bazı Boğalar, sevdikleri kişilerin davranışlarındaki bazı değişiklikleri fark edecekler, ancak muhtemelen bunların davranışlarıyla bağlantılı olduğunu kabul etmeyecekler.

burc-yorumlari.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Önünüzde çok yoğun bir gün var. Yeterince dikkatli olmazsanız beyninizi gereğinden fazla kullanmak zorunda kalacaksınız.

Belki de gerçekten her şeyin mükemmel olmasını istediğiniz için çok fazla ayrıntıda kaybolmaya yatkınsınız. İkizler burcu insanlarının bazıları, sorunları konusunda partnerlerine daha açık olacak ve bu, baskıyı biraz hafifletmeye yardımcı olacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Ara ara dinlenerek çalışmak bugün kazanma stratejisi olacak gibi görünüyor çünkü ya çok yorgun hissediyorsunuz ya da kafanızdan çok şey geçiyor gibi görünüyor.

Mesele şu ki, işinizde her şeyi dengede tutmaya çalışıyorsunuz ama neşelenmek veya ileri bakmak için gerçek bir sebep yok. Bazı Yengeçler de âşık olmanın ilk günlerini yaşıyor olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, hayatında yeni bir şey olma ihtimaliyle kolayca heyecanlanan bir genç gibi davranacaksınız.

Sizin için ne anlama geldiğinin farkında olmadığınız, iş yerinde karşınıza çıkan bir proje fırsatını kaçırmış olabilirsiniz. Bazı Aslanlar bunu fark ettiklerinde diğerlerinden daha erken pişmanlık duyabilir.

burclar.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu cuma kendinizi, size bağlı bazı insanlar olduğundan oldukça güçlü hissettiren bir konumda bulacaksınız.

Daha fazla sorumluluk alma düşüncesi bile sizi korkutmuyor gibi görünüyor. Bazı Başaklar iş yerindeki önemlerini göstermek için bir tür gayri resmi liderlik pozisyonu üstlenebilirler.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Duygusal anlamda rahat bir cuma olacak ama bu, duygularınızın yoğun olmayacağı anlamına gelmiyor.

Size yakın birinin son davranışlarını nasıl yorumlayacağınızı bilemiyorsunuz ve muhtemelen bununla ilgili her türlü senaryoyu kafanızda kuracaksınız. Bu yüzden çok fazla zihinsel enerji harcayacaksınız.

gunluk-burc-yorumu.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, belki de çok değerli olduğunu düşündüğünüz bir dersi öğrendiğinden emin olmak için bir aile üyesine karşı oldukça sert davranmayı uygun buluyorsunuz.

Bununla birlikte, o kişiye aşırı baskı yapıyor olabilirsiniz ve bu yüzden davranışlarınızı biraz yumuşatmayı denemelisiniz. Bazı Akrepler, partnerlerinin bu konuda çok faydalı bir anlayışa sahip olduğunu göreceklerdir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim, sosyal hayatınızı ön plana çıkaracak ve bugün en çok başarıya ulaşacağınız yer bu alan.

Ya arkadaşlarınızı kendi planınızı takip etmeye ikna edeceksiniz ya da dışarı çıkıp birçok insanla buluşursunuz. Kişiliğiniz etkileyici olacak ve çekiciliğinizle uzun bir yol kat edeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bazı Oğlaklar, bugün sonuçları belirsiz bazı konularda başı çekecek ve işler yolunda gitmezse kişisel olarak rahatsız olacaklar.

Bugünün tavsiyesi, nerede durduğunuzu ve neyin yanlış gidebileceğini ve bunun neden olduğunu anlamaktır. Bilgi her zaman güçtür ve öyle kalacaktır.

yildizlar.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün size ait olmayan hiçbir şeye dokunmayın çünkü bunun başkalarında nasıl bir izlenim bırakacağını bilemezsiniz.

Bu, herkesin her şeyi farklı algıladığı o tuhaf günlerden biri. Yapabileceğiniz en iyi şey, kendi işinize bakmak ve özellikle iş yerinde farklı fikirler bulmamaya çalışmaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim sizi oldukça pratik ikilemlere sokacak ve mantıksal düzeltmeleriniz çok takdir edilecek.

Bundan ne kadar memnun olduğunuzu göstermekten çekinmeyeceksiniz. Genel olarak, bu cuma iyi bir ruh halinde olacaksınız. Kendinize ve kararlarınıza güvenmeniz için daha fazla neden bulacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN