Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi fragmanı yayınlandı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi fragmanı yayınlandı

Bir zamanların fenomen dizisi Behzat Ç. geçtiğimiz aylarda yeniden ekranlara döneceği haberini vermişti. Sevenleri tarafından uzun zamandır beklenen diziden ilk fragman geldi. İşte, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ilk fragmanı...

Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Behzat Ç. karakterini yeniden sevenleriyle buluşuyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen diziden ilk fragman geldi. Fragmanda dizinin 6 Aralık tarihinde BluTV'de başlayacağı belirtildi.

BEHZAT Ç. HASRETİ BİTİYOR!

Ortaks Yapım imzası taşıyan BluTV'nin yeni dizisi Behzat Ç.'nin kadrosunda eski oyunculardan Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ile Güvenç Kıraç yer alıyor. Ayrıca diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu gibi isimler de katıldı.

Çekiç ve Gül: Behzat Ç. Hikayesi dizisinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken, senaristliğini de Ercan Uğur yapıyor.

 behzat ç yeni sezon fragmanı

İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

Seyircinin uzun zamandır dört gözle beklediği diziden ilk fragman geldi. Fragmana BluTV resmi internet sitesi ve YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN