Çekici Olmak Bir Güzellik Meselesi Değil, Bir Tarz Meselesidir! İşte Sizi Harika Gösterecek Üç Basit Numara!

Çekici Olmak Bir Güzellik Meselesi Değil, Bir Tarz Meselesidir! İşte Sizi Harika Gösterecek Üç Basit Numara!

Bir kişinin dış görünüşünün önemli olmadığını kendimize sık sık söylesek de, gerçekte hepimiz, nasıl göründüğümüze bağlı olarak, bilinçli ya da bilinçsiz başkaları üzerinde bir ilk izlenim oluşturmaya meyilliyiz. Ancak iyi bir izlenim bırakmak, yalnızca etkileyemediğimiz güzelliğimize değil, aynı zamanda kendimizi sunma şeklimize de bağlıdır.

Bu nedenle, iyi görünmek, fazla çaba harcamadan öğrenebileceğimiz bir şeydir. Yaşam koçlarına, spor salonlarına veya bazı kurslara ihtiyaç duymadan başkaları üzerinde bıraktığımız ilk izlenimi hemen iyileştirmemize yardımcı olabilecek bazı özel kurallar vardır. Çekiciliğimizi artırmak için hemen uygulayabileceğimiz en basit ipuçlarına göz atalım.

kapak-001.jpg

DURUŞA, YÜRÜME ŞEKLİNE VE KONUŞMA ŞEKLİNE DİKKAT EDİN

Vücut dili anahtardır. Aynı kıyafeti giyen aynı kişi, davranışlarına ve konuşmalarına bağlı olarak tamamen farklı bir izlenim verebilir. Özellikle iyi bir duruşa sahip olmak, zarif bir şekilde yürümek ve otorite ile konuşmak, başkalarına daha çekici görünmemizi sağlamak için harikalar yaratabilir. Bu, diğer insanları manipüle etmekle ilgili değil, sadece olumlu niteliklerimizi vurgulamakla ilgilidir.

ÇEKİCİ OLMAK BİR GÜZELLİK MESELESİ DEĞİL, ÇEKİCİLİK MESELESİDİR

Daha çekici olmamızı sağlayan ikinci tavsiye ise dış görünüşümüze temizlik ve düzen açısından özenle bakmamızdır. Düzgün bir saç modeli, düzgün bir makyaj, iyi bir parfüm, otoriteyi iletmek için gerçekten harikalar yaratabilir. Hem işte hem de özel hayatta daha çekici olmak.

haberici-005.jpg

ELBİSELERİMİZİN FİYATI NE OLURSA OLSUN, MODEL VE RENK SEÇİMİ ÖNEMLİDİR.

Birçoğu, iyi bir izlenim bırakmak için lüks bir gardırop için bir servet harcamanız gerektiğini düşünüyor. Bu hiç de öyle değil. Renkler, model ve kesim bize yakışmıyorsa, en prestijli moda evlerinin imzasını taşıyan bir elbise bile görünüşümüzü değiştirmez. Giysileri marketten veya ikinci el mağazadan satın alarak bile daha güzel ve çekici görünmemizi sağlayan mükemmel bir gardırop oluşturabiliriz.

Önemli olan zevkle tercih yapmaktır. Tenimize, göz ve saç rengimize en çok hangi renklerin yakıştığını, hangi modellerin bize en çok yakıştığını orantılarımıza ve şekillerimize göre anlamamız gerekir. Çekici olmak bir güzellik meselesi değil, bize gerçekten yakışan bir gardırobun bakımını dikkatli bir şekilde seçmektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN