Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya "Hayatım" dedi! Aldığı cevap karşısında şoke oldu: Kimse beklemiyordu!

Cem Yılmaz eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya "Hayatım" dedi! Aldığı cevap karşısında şoke oldu: Kimse beklemiyordu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaklaşık bir yıl süren ilişkisinin ardından 'Erşan Kuneri' dizisinde rol verdiği ve kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile ilişki yaşayan Cem Yılmaz, son olarak Seda Akman ile görüntülenmişti. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Zorlu PSM'de karşılaşan ünlü komedyen Sarıkaya'ya 'Hayatım' dedi. Ancak ünlü oyuncudan aldığı yanıt karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde 'Emret Komutanım' dizisinde yıldızı parlayan Seda Akman ile aşk yaşadığı öne sürülen Cem Yılmaz, yaklaşık bir süren ilişkisinin ardından ayrılık kararı aldığı Serenay Sarıkaya'ya 'hayatım' şeklinde seslendi. Ünlü komedyen, Sarıkaya'dan aldığı cevap sonrasında hayatının şokunu yaşadı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yaklaşık bir yıl süren ilişkinin ardından ayrılık kararı almıştı. Ayrılık sonrasında Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlarken Cem Yılmaz ise ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' dizisinde rol verdiği ve kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile ilişki yaşamıştı.

Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu canlandıracak?

'AŞK' SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde ise 'aşk yaşadığı' iddia edilen Seda Akman ile görüntülenmiş ancak 'aşk' sorularını yanıtsız bırakmıştı.

Cem Yılmaz, önceki akşam Zorlu PSM'deki bir tiyatro oyununu izlemeye gitti. Serenay Sarıkaya'da o anlarda geçtiğimiz gün tekrar başlayan Alice Müzikali için sahnedeydi. İkili, oyunların bitimiyle PSM Touch'un after parti etkinliğinde tesadüfen karşılaştı.

İlk kez tv100 gündeme getirmişti! Cem Yılmaz ile Seda Akman aşkının ilk görüntüsü geldi - Resim: 3

CEM YILMAZ'I ŞAŞIRTAN CEVAP

Arkadaşları ile sohbet eden komedyen, bir ara Serenay Sarıkaya'ya doğru dönerek, “Hayatım” diye seslendi. Güzel oyuncu ise verdiği yanıtla Cem Yılmaz'ı şaşırttı.

Ünlü komedyene “Hayatım mı?” karşılığını veren ünlü oyuncu, gülerek eski sevgilisinin yanına gitti. Koyu bir sohbete dalan ünlü isimler, daha sonra etkinlikten ayrı ayrı ayrıldı.

Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı yeniden mi

"OYUNDAN GELDİM YORGUNUM"

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, Etiler'deki evine geldiği sırada basın mensuplarını görüp, aracın camını açtı.

Cem Yılmaz soruları karşısında şoka uğrayan 30 yaşındaki güzel, “Arkadaşlar oyundan geldim, yorgunum” diyerek konuyu geçiştirmeyi tercih etti. Cem Yılmaz ise Levent'de bulunan evinin otoparkına aracı ile girerken sorulara cevap vermek istemedi.

Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı yeniden mi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN