Cem Yılmaz'dan yeni açıklama: Filmlerimi bedava da gösteririm

Cem Yılmaz'dan yeni açıklama: Filmlerimi bedava da gösteririm

Cem Yılmaz, dağıtım şirketi Mars Cinema Group’la yaşanan gerilimle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sinema salonu işine girebileceğini belirten Yılmaz, “Filmlerimi bedava bile gösteririm” dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre Cem Yılmaz, mart ayında sahneye koyacağı yeni gösterisi öncesi enerji depolamak için sevgilisi Defne Samyeli'yle ABD'ye gitti. 

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, dağıtım şirketi Mars Cinema Group'la yaşanan gelir adaletsizliği tartışmasına da değindi. 

'BEDAVA BİLE GÖSTERİRİM'

Yılmaz, "Salon işine el atıp, bir şeyler yapabilir misiniz?" sorusuna "Neden olmasın? Benim için fark etmez, filmlerimi bedava bile gösteririm" yanıtını verdi.

Komedyen, Londra'daki stand-up şovunun biletlerinin karaborsaya düşmesine ise, "Avrupa'da böyle şeyler yaşanıyor. İlgi olması güzel" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN