Cem Yılmaz'dan yeni film müjdesi!

Cem Yılmaz'dan yeni film müjdesi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isim vermeden hedef aldığı ve Erşan Kuneri dizisiyle gündemden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yeni filmini duyurdu. Yılmaz, hazırlıklara başladığını belirtti.

Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle çok konuşulan komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yeni filmi için hazırlıklara başladığını açıkladı.

Yılmaz, "Yeni filmimin hazırlıklarına başladım. 2 Arada filminin kahramanı Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız?" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ, İSİM VERMEDEN YILMAZ'I HEDEF ALMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında, isim vermeden Cem Yılmaz'ı hedef almıştı. Bahçeli, "Netflix'te sözde komedyenlerin rol aldığı diziler haddini aşmıştır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN