Cem Yılmaz'ın oğlundan 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken +18 uyarısı

Cem Yılmaz'ın oğlundan 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken +18 uyarısı

Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal Yılmaz, Netflix'in yeni dizisi 'Erşan Kuneri' için "18 yaşından küçük arkadaşlarımız izlemesin çünkü küfürlü ve kanlı" uyarısı yaparken 'ingilizce izleyin' tavsiyesinde bulundu. Öte yandan ünlü komedyen dizinin yeni sezonunu çekmek için kolları sıvadı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz kaleme aldığı aynı zamanda yönettiği Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluştu. Dizinin başrollerinde Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizinin yeni sezonunu çekmeye hazırlanan Cem Yılmaz'ın 9 yaşındaki oğlu Kemal Yılmaz, diziye ilişkin tavsiyelerini paylaştı. Ünlü komedyen, çektiği videoyu “Kamu Spotu ”yazarak paylaştı.

Dizideki bazı sahnelerden dolayı 18 yaşından küçüklerin izlememesi gerektiğini söyleyen Kemal Yılmaz, "Küfürlü ve kanlı olduğu için kötü şeyler yaptırabilir bilinçaltında" dedi.

İngilizce izlenmesini tavsiye eden Yılmaz, "İngilizce izledim ve bir problem görmedim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN