Cenazede ikinci kez 5 bin TL çaldıran Nuri Alço'dan açıklama

Cenazede ikinci kez 5 bin TL çaldıran Nuri Alço'dan açıklama

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Nuri Alço yine cenazede 5 bin TL'sini çaldırdığı iddiasıyla gündemde. Ayşen Gruda'nın cenazesinde parasını çaldırdığını söyleyen Nuri Alço, Oya Aydoğan'ın cenazesinde de hırsızların hedefi olmuştu. Sosyal medyada "Neden 5 bin TL'yi yanında taşıyor?" sorusuna muhatap olan Nuri Alço, bir TV kanalında açıklama yaptı?

Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz cuma günü Ayşen Gruda'nın cenaze törenine katılan Alço, 5 bin TL'sinin çalındığını söyledi. Alço, neden bu kadar para taşıdığını anlattı.

CENAZEDE 5 BİN LİRAM ÇALINDI

Ayşen Gruda, geçtiğimiz hafta pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı, ünlü isimlerin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ayşen Gruda'yı sonsuzluğa uğurlayanlardan biri de Nuri Alço oldu.

Canlı yayınında konuşan Nuri Alço, "Elimden geldiği kadar cenazelere gitmeye çalışıyorum. Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı" açıklaması ile herkesi şoke etti.

Nuru Alço, 2016 yılında Oya Aydoğan'ın cenazesinde de 5 bin TL'sini çaldırmıştı. Alço,hırsızlık olayını şu sözlerle anlatmıştı: "Oğlunu ön saflara almaya çalışırken büyük bir kargaşa oldu. İtiş kakış sırasında cebimden cüzdanım çalındı. İçinde evimin boya badanasını yapan ustalara vermek için hazırladığım 5 bin TL vardı. İnsanın acı gününde bu yapılır mı? Böyle şerefsizlik olur mu? Karakola başvurdum, kamera kayıtlarını inceliyorlar"

BEN KREDİ KARTI KULLANMAM!

Ünlü oyuncunun bu açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu. Alço, neden bu kadar para taşıdığını hurriyet.com.tr'ye anlattı: Benim hiç kredi kartım olmadı.İnternet bankacılığından da anlamam. Ben eski kafalıyım. Hala nakit taşıyorum.  2 aylık kiramı denkleştirmiştim. Cenazeden sonra bankaya yatıracaktım. Başıma böyle bir şey geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN