Ceylan sahnede İbrahim Tatlıses'i hüngür hüngür ağlattı! 'İmparator'un duygusal anları: Gözyaşlarına engel olamadı

Ceylan sahnede İbrahim Tatlıses'i hüngür hüngür ağlattı! 'İmparator'un duygusal anları: Gözyaşlarına engel olamadı

Ağustos ayında trafik kazası geçirerek ölümden dönen İbrahim Tatlıses, sahnelerine devam ediyor. Önceki gün hayranlarıyla buluşan 'İmparator'a sanatçı dostları da eşlik ederken Tatlıses sahnede duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum'da trafik kazası geçirerek ölümden dönen 'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, konserlerine devam ediyor. Tatlıses, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Tatlıses’i hayranlarının yanı sıra sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Şafak Sezer, Berdan Mardini ve Ceylan, usta sanatçının şarkılarına eşlik ederken sahnede duygusal anlar yaşan İbrahim Tatlıses gözyaşlarına engel olamayarak hüngür hüngür ağladı.

'İmparator' İbrahim Tatlıses, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. 3.5 saat boyunca hayranlarıyla buluşan Tatlıses, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Bebeğim', 'Şemmame', 'Sarhoş', 'Kavur Balıkları', 'Haydi Söyle', 'Mavi Mavi' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

GECEYE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Tatlıses’i hayranlarının yanı sıra sanatçı dostları da yalnız bırakmazken Şafak Sezer, Berdan Mardini ve Ceylan, usta sanatçının şarkılarına eşlik etti.

İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet

TATLISES HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Tatlıses, önce Berdan Mardini’yi, daha sonra Ceylan’ı sahnesine davet etti. Oyuncu Şafak Sezer’in de def çalarak halay çektiği gecede renkli dakikaların yanı sıra duygusal anlar da yaşandı. 'İmparator' tezahüratlarına sessiz kalmayan sanatçı, Mardini ve Ceylan ile bis yaptı.

İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet

Ceylan renkli gecede “Birileri Kandırmış” şarkısını okurken Tatlıses duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Tatlıses'in gözyaşlarına boğulduğu anlar kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN