Chucky, dizi olarak dönüyor

Chucky, dizi olarak dönüyor

Korkunç bebek Chucky, dizi olarak geri dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zachary Arthur, Teo Briones, Alyvia Alyn Lind ve Björgvin Arnarson gibi isimler yer alırken, diziden fragman da paylaşıldı.

Dizi olarak seyircilerle buluşacak olan Don Mancini'nin yaratıcısı olduğu Chucky'den fragman yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Zachary Arthur, Teo Briones, Alyvia Alyn Lind ve Björgvin Arnarson gibi isimler yer alıyor.

Beyazperde'nin haberine göre, Chucky'nin yaratıcı ismi Don Mancini, EW'ya verdiği röportajda dizinin konusu hakkında bilgi paylaştı. Mancini'nin ifadelerine göre, bu kez dizinin başkahramanı LGBTİQ+ bir karakter olacak.

İzleyiciler dizinin kadrosunda yer alan Alex Vincent'ı bir kez daha Andy olarak izleyecek. Andy'nin kardeşini ise yeniden Christine Elise McCarthy canlandıracak. Jennifer Tilly, Chucky'nin gelini Tiffany Valentine'ı canlandırmak üzere bu evrene dönecek.

Dizi, SYFY kanalında ve USA Network üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Fragmanı izlemek için tıklayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN