Cihan Talay kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Cihan Talay kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan oyuncu Cihan Talay’ın hayat hikâyesi şu sıralar en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Tiyatro ve stand up gösterileriyle göz dolduran Cihan Talay’ın yaşı, memleketi ve diğer bilgileri karar.com’da…

Yeni kadrosu ile izleyicilerinin karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kaptanı Cihan Talay, daha önce Güldür Güldür Show’da izleyici karşısına çıkıyordu. Şimdi de BKM’de skeçler yazan, oyunlarda yer alan Cihan Talay, bir hayli dikkat çekiyor.

CİHAN TALAY KİMDİR?

Cihan Talay, 24 Aralık 1984 yılında İstanbul’un Eminönü semtinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Çankırılı olan Talay, baba tarafından da Kırklarelilidir. Kendisine nerelisin sorusu yöneltilince karşı tarafın memleketine göre cevap veriyorum diye takılıyor soranlara. Şimdi Zeytinburnu’nda oturmaktadır.

Evli olan Cihan Talay’ın eşinin ismi Sabile Bilgin Talay’dır. Boyu 1.82 olan Talay, 78 kiloda ve Oğlak burcundadır.

19-12/13/cihan-talay.jpg

OYUNCULUĞA BAŞLAMASI

Cihan Talay’ın oyunculuğa başlaması diğer oyuncu ve sanatçılardan çok farklı olmuştur. Bir gün Stand up gösterisi izlemeye gitmesiyle başlamıştır her şey. 2016 yılında Güldür Güldür Show izleyenleri arasındayken stand uplara gülmemesi üzerine madem gülmüyorsun sen gel yap da biz gülelim denmesi üzerine sahneye çıkar ve izleyicileri gülmekten kırar geçirir. Böyle başlamıştır sahne hayatına Talay. Uzun yıllar doğaçlama tiyatro, açık mikrofon ve komedi gecelerinde performansıyla göz doldurmuştur. Düzenli olarak bir süre Güldür Güldür Show kadrosunda yer alan Cihan Talay, 2016 yılında BKM ile tanışır.

O yıldan beri BKM Mutfak ekibinde Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalışmaktadır. Niyetinin BKM ekolünde öğrendiklerini gelecek nesillere aktarmak olduğunu söylüyor Talay.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ROL ALDIĞI PROGRAM-DİZİ-FİLMLER

Güldür Güldür Show (2015-2016)

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (2019)

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (2019) sinema film

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN