Cildinizdeki Siyah Noktalarla Yeşil Çay Kullanarak Savaşabilirsiniz! İşte Bu Yöntemler Yüzünüz İçin Harikalar Yaratıyor

Cildinizdeki Siyah Noktalarla Yeşil Çay Kullanarak Savaşabilirsiniz! İşte Bu Yöntemler Yüzünüz İçin Harikalar Yaratıyor

Genişlemiş ve tıkanmış gözeneklerin siyah renkli küçük noktalar şeklinde belirginleşmesi ciltte istenmeyen siyah noktalara neden olur. Kadın ve erkek demeden tüm bireylerin sıklıkla yakındığı cilt sorunlarının başında siyah noktalar gelir. Peki siyah noktalarla nasıl başa çıkabileceğinizi biliyor musunuz?

Can sıkıcı siyah noktalar neredeyse hepimizde var. Aynanın karşısına geçip çılgınca onları sıkıp dışarı çıkarmaya mı çalışıyorsunuz? O zaman bunu yapmayı bıraksanız sizin için iyi olur. Ellerinizdeki bakteriler burnunuzdaki inatçı siyah noktalara pek iyi gelmez. Bir dizi pratik çözümle cildinize daha fazla zevk verebilirsiniz. Ve gerekli olan malzemelerin mutfak dolabınızda zaten olduğunu biliyor muydunuz?

karbonat-nerelerde-kullanilir.jpg

KARBONAT VE SU

Buna şaşıracaksınız ama karbonat cildi nötralize eden bir çare. Eksfoliyan olarak çalışır. Kiri, yağı ve ölü hücreleri ciltten uzaklaştıran bir çare. İki yemek kaşığı karbonatı iki yemek kaşığı su ile karıştırıp siyah nokta olan cilde yayın. Ardından ılık suyla durulayın ve yüzünüzü nemlendirici bir kremle yağlayın. Bunu haftada iki veya üç kez tekrarlayın. İnanın bize: Bu mucizevi bir tedavi.

basliksiz-4-001.jpg

ESMER ŞEKER, BAL VE LİMON SUYU

Yukarıdaki bileşenler bir araya geldiğinde etkili bir yüz peelingi oluşturur. Bir yemek kaşığı esmer şeker, iki yemek kaşığı limon suyu ve bir yemek kaşığı balı karıştırmanız yeterlidir. Ardından dairesel hareketlerle yüzünüze yayın. Not: Şeker cildinize zarar verebileceğinden bunu dikkatli yapın. Ardından yüzünüzü besleyici bir maske ile durulayın ve yağlayın. İddia ediyoruz yüzünüz ipeksi pürüzsüzlüktedir!

3417002-810x458.jpg

ÇAY AĞACI YAĞI

Çay ağacı yağı gerçek bir mucize tedavidir. Birçok insan artık etkisine ikna oldu ve yağı hemen hemen her eczanede bulabilirsiniz. Bu doğal ilaç, bakterileri etkili bir şekilde öldürür ve böylece siyah noktalar da kısa sürede yok oluyor. Bir pamuğa biraz çay ağacı yağı koyun ve sorunlu bölgeye sürün. Haftada birkaç kez tekrarlayın.

siyah-nokta-nedenleri-53964218573ec713097e9.jpg

YEŞİL ÇAY

Yeşil çay içmenin cildimiz için çok iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak, bu can sıkıcı siyah noktaların yüzünüzde görünmesini engellemek istiyorsanız, fazladan yol kat etmek isteyebilirsiniz. Yeşil çayınızın poşetini keserek açın ve bir çay kaşığı su ile karıştırın. Karışımı yüzünüze yaklaşık üç dakika masaj yapın, ardından ılık suyla durulayın. Yeşil çay, cildinizin yağ üretimini azaltmaya yardımcı olur, bu da siyah noktaların hızla kaybolmasını sağlar. Mucize doğal bir tedavi!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN