Cildinizi Anında Beyazlatıyor! Evdeki Malzemelerle Koltuk Altı Kararmalarını 3 Ton Açın: Görünce Yok Artık Diyeceksiniz

Cildinizi Anında Beyazlatıyor! Evdeki Malzemelerle Koltuk Altı Kararmalarını 3 Ton Açın: Görünce Yok Artık Diyeceksiniz

Havaların ısınmasıyla güneşin tadını çıkartmak isteyenlerin en büyük problemi koltuk atındaki kararmalar. Denizde veya kıyafetlerde direkt olarak belli olan koltuk altı kararmaları kadınları aşırı derecede rahatsız etmeye başladı. Bizde sizler için evde bulunan malzemeler ile doğal çözümlü koltuk altı kararmalarına son verecek yöntemleri sizlerle paylaşacağız.

Yaz aylarıyla birlikte deniz sezonu açıldı. Ancak bazı durumlar bizi olumsuz etkileyebiliyor. Bunların başında da koltuk altı kararması geliyor. Koltuk altı kararması sıklıkla görülen bir problem. Peki koltuk altı kararması nasıl geçer? Bugün size doğal yollarla koltuk altındaki kararmaları geçerek formülleri sizlerle paylaşacağız. İşte o formüller...

KOLTUK ALTI KARARMASI NEDEN OLUR?

İlk başta şunu bilmeliyiz koltuk altı karaması neden olur? Koltuk altı ve genital bölge kararması çoğunlukla genetik yapılardan kaynaklıdır. Ama temizleme işlemlerinde kullanılan ürün veya yöntemlerde etki yapabilmekte. Özellikle jilet, ağda ve epilasyon aletinin bu konuda çok faydası bulunuyor. Ayrıca deodorantta bu bölgelerin kararma konusunda başlıca nedenleri arasındadır.

a1-99.jpg

KOLTUK ALTI KARARMASI İÇİN HANGİ YÖNTEMLER KULLANILMALI?

LİMONUN BEYAZLATICI ÖZELLİĞİNE HAYRAN OLACAKSINIZ

Limonun beyazlatıcı özelliğini hiç duydunuz mu? Aslında pek çok alanda limon beyazlatıcı görevinde kullanılmakta. Özellikle koltuk altı gibi kararmalarda da etkili olan limon ten rengini açtığı görülmüştür. Peki limonu nasıl kullanmalıyız? Limon sıkıp içerisine biraz zerdeçal, biraz yoğurt ve biraz bal ekleyip bir kür hazırlayın. Sonra bu kürü cildinize sürüp 10 dakika kadar bekletin ardından güzelce durulayın.

a2-74.jpg

PATATESİN CİLT ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bir diğer ürünümüz patates. Patetesin cilt üzerindeki etkilerini hiç duydunuz mu? Patates içeriği sayesinde kararmalara oldukça iyi gelir. Düzenli olarak kullanıldığında kararmalar anında yol olur. Patatesi dilimleyin veya rendeleyip suyunu şikayetçi olduğunuz bölgeye sürün böylece kararmalara veda etmiş olacaksınız.

ZEYTİN YAĞI ESMER ŞEKER KARIŞIMI

Zeytin yağı saçtan cilde her şeye iyi gelmekte. Özellikle kuruyan ciltlerde inanılmaz bir etki yaratır. Peki zeytinyağının, esmer şekerle bir araya gelmesi ile kararmalara büyük oranda etki ettiğini biliyor musunuz? 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile esmer şekeri karıştırın ve kararma olan bölgeye güzelce uygulayın. Haftada 2 kere uygulandığında şikayetleriniz sona erecek.

a9-10.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Tıpkı zeytinyağı gibi hindistan cevizi yağının da vücuda olan faydaları saymakla bitmez. Her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz bu yağı, ihtiyacınız olan bölgeye uygulayın. Düzenli olarak yaptığınızda azalmaları fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN