Çılgın Dondurmacı' aile filan dinlemedi! Kadın müşterisini tuttuğu gibi arka tarafa götürdü: İzleyenler yutkunamadı bile...

Çılgın Dondurmacı' aile filan dinlemedi! Kadın müşterisini tuttuğu gibi arka tarafa götürdü: İzleyenler yutkunamadı bile...

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bu sefer sınır tanımadı. Kadın müşterileriyle birlikte dans edip o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, müşteri filan dinlemedi! Dans ettiği kadın ile dozu aşan Çılgın Dondurmacı, kadını tezgahın arka tarafına götürdü. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Yok artık! Bakın Çılgın Dondurmacı müşterisiyle neler yapmış?

Çektiği dans videolarıyla sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Çılgın Dondurmacı videolarıyla yürekleri zıplatmaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınır tanımadı. İzleyenler yutkunamadı bile! Dans ettiği kadını kolundan tutarak tezgahın arkasına götüren Çılgın Dondurmacı herkesi şok etti. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekorları kıran o videosu...

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

TikTok'ta paylaştığı videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, turist müşterileriyle dans etmeye devam ediyor. Çılgın Dondurmacı'yı görmek için dükkana giden turistler çılgınlar gibi dans ediyor. Danslarında sınır tanımayan dondurmacı bu sefer sınırı çok aştı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı!

SOSYAL MEDYAYI YIKTI GEÇTİ

Kendine ait müziklerle kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı, YouTube kanalından yeni bir video paylaştı. 'Kıpır kıpır' notuyla paylaştığı video gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada ortalık yıkıldı. Bu video çok konuşulur.

k434343-57.jpg

KOLUNDAN TUTARAK ARKAYA GÖTÜRDÜ

Tezgahın önünde kadın müşterisiyle birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı. Kadının elinden tutan Çılgın Dondurmacı, kadını tezgahın içine soktu. Görenlerin ağzı açık kaldı.

k34443-3.jpg

TEPKİLER ÜST ÜSTE GELDİ

Çılgın Dondurmacı'nın bu hareketini ağzı açık izleyen sosyal medya kullanıcıları üst üste tepki gösterdi. İzleyenlerin çoğu "yok artık, ne yapmaya çalışıyorsun" yorumlarında bulundu.

k4554-6.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

k455454-13.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN