Çılgın Dondurmacı müşterisine dayanamadı! Baştan aşağı ter içinde kaldı: Dondurmacının bu halini görünce şok olacaksınız!

Çılgın Dondurmacı müşterisine dayanamadı! Baştan aşağı ter içinde kaldı: Dondurmacının bu halini görünce şok olacaksınız!

Sosyal medyada çektiği danslarla tüm gözleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı müşterilerine şok yaşatmaya devam ediyor. TikTok hesabından dans videoları yayınlayan ve milyonlarca izlemelere ulaşan Çılgın Dondurmacı sınırları zorluyor. YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı yine ağızları açık bıraktı. Görenler soğuk terler döktü. Balık etli müşterisiyle tezgahın önünde dans eden dondurmacı küçük dilleri yutturdu. İşte Çılgın Dondurmacı'nın milyonlarca kez izlenen o videosu...

TikTok'ta dans videoları paylaşarak fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı. Her videosuyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı dur durak bilmiyor. Kadın müşterileriyle çektiği videolarla adını duyuran dondurmacı son videosuyla gündeme bomba gibi düştü. Balık etli kadın müşterisiyle tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı ağızları açık bıraktı. Baştan aşağı ter içinde kaldı. Kadının oynayışını gören sosyal medya kullanıcıları dört gözle izledi. Bakın Çılgın Dondurmacı son videosunda kadın müşterisiyle ne yapmış?

ORTALIĞI KASIP KAVURUYOR

Her videosuyla gündem olan Çılgın Dondurmacı en çok merak edilen fenomenler arasına girdi. TikTok'ta video çeken Çılgın Dondurmacı artık bir fenomene dönüştü. Milyonlarca takipçiye ulaşan dondurmacı çoğu zaman eleştirilse bile durmak bilmiyor. Sınırları zorlamayı seven Çılgın Dondurmacı kadın müşterileriyle ortalığı yakıp kavuruyor.

k322323232-002.jpg

İZLEYENLER ŞOK GEÇİRDİ

Dans videolarıyla akılları baştan alan Çılgın Dondurmacı YouTube hesabından yeni videosunu paylaştı. Balık etli müşterisiyle tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı akılları baştan aldı. Kadının açık tayt giymesi herkese ter döktürdü. Çılgın Dondurmacı bir an kendini kaybetti ve kadının üstüne düştü. Görenlerin ağzı açık kaldı.

kerrereerre-002.jpg

ÇILGIN DONDURMACI TER İÇİNDE KALDI!

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları peş peşe yorumlarda bulundu. Kadının kilolarına rağmen açık giyinip dans etmesine şaşıran kullanıcılar peş peşe yorumlarda bulundu. Gelen yorumlarda "İkiye bölünmüş!, Bu nasıl bir dans? Dondurmacı ter içinde kaldı!' yorumları yapıldı.

k454554-2-002.jpg

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

TikTok ve ek olarak da Youtube üzerinde yayınlanan videolarla fenomen haline Çılgın Dondurmacı hakkında çok sayıda konu araştırılıyor. "Çılgın Dondurmacı kimdir?" sorusuna cevap arayanların sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Çılgın Dondurmacı olarak TikTok'ta ün yapan kişinin gerçek adının Mehmet Dinç olduğu öğrenildi.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NERDE?

Mehmet Dinç tarafından işletilen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğu merak ediliyor. Çılgın Dondurmacı isimli dükkan, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Antalya şehir merkezine 12 km mesafede yer alan Çılgın Dondurmacı'nın Akkapark AVM önünde müşterilerine hizmet veriyor.

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜN KAZANDI?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in nasıl ünlediği araştırılıyor. Mehmet Dinç'in Tiktok videolarında dondurma içerikleri bulunuyor. Çılgın Dondurmacı olarak tanınması da bundan kaynaklanıyor. Çılgın Dondurmacı'yı farklı yapan en önemli özellik ise dondurma içeriklerinin tamamında kendisine özgü bir şekilde dans ediyor.

k545454-69-002.jpg

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak ediliyor. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç, Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurmacılık yapan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." dedi.

Mehmet Dinç tarafından işletilen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğu öğrenilmek isteniyor. Çılgın Dondurmacı isimli işletme Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Antalya şehir merkezine 12 km mesafede yer alan Çılgın Dondurmacı'nın Akkapark AVM önünde olduğu bildirildi. Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç ayrıca Kalbimsin şarkısı ile son günlerde büyük beğeni kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN