Çılgın Dondurmacı kadın müşterisine öyle şeyler yaptı ki sınırı iyice aştı! Kolundan tutuğu gibi arka tarafa götürdü: Yuh artık!

Çılgın Dondurmacı kadın müşterisine öyle şeyler yaptı ki sınırı iyice aştı! Kolundan tutuğu gibi arka tarafa götürdü: Yuh artık!

TikTok hesabından paylaştığı dans videolarıyla ünlenen ve fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, son videosuyla gündeme bomba gibi düştü. Dükkanına gelen kadın müşteriyle dans eden Çılgın Dondurmacı bir anda kendini tezgahın önüne attı. Yaptığı erotik dansla çevredekileri ağzını açık bırakan Çılgın Dondurmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı. Eşi sinirden çılgına döndü. Bu kadarı da fazla evlisin sen evli! Bakın Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisine ne yapmış?

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Çılgın Dondurmacı yine ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle birlikte dans eden ve o anları TikTok'tan paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer sınırı iyice aştı. Esmer güzeli kadınla birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı, hızını alamayıp kıvrak dansına başladı. Erotik dansıyla herkesi şaşırtan dondurmacı kadının kolundan tuttuğu gibi öyle bir şey yaptı ki çevredekilerin ağzı açık kaldı. O anları gören eşi ise sinirden eline aldığı sopayı dondurmacının kafasında kırdı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekoru kıran o videosu...

DÜNYANIN TANIDIĞI YÜZ HALİNE GELDİ

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı dans videolarıyla ünlenen ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, artık global bir marka haline geldi. TikTok'ta 18 milyon takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı, dünyanın her yerinden takipçisi bulunmakta. Fenomen olduktan sonra şarkı çıkartan dondurmacı sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri.

kmfdfd-64.jpg

EROTİK DANSIYLA HERKESİ ŞOKE ETTİ

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı esmer güzeli müşterisiyle kendi şarkısında dans etti. Hızını alamayan Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla çevredekilerin ağzını açık bıraktı. Videoya, Hindistan, Bangladeş, Afganistan, Pakistan ve İspanya gibi dünyanın pek çok farklı noktasından yorum geldi.

kmfffd-14.jpg

KADINI KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ GÖTÜRDÜ

Bir anda kendinden geçen Çılgın Dondurmacı, esmer güzeli kadını kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürmek istedi. Kadının istekli tavırları ise herkesi şoke etti. Tezgahın önüne atlayan dondurmacı kadını tuttuğu gibi götürdü. Herkes ağzı açık izledi.

kmfdffd-10.jpg

KAFASINDA PARAMPARÇA ETTİ

O anları gören Çılgın Dondurmacı'nın eşi ise sinirden çılgına döndü. Sınırı iyice aşan Çılgın Dondurmacı bu sefer pis duvara çarptı. Eşi eline aldığı sopayı kafasında kırdı.

kmfdfdf-4.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

kmdffddf-14.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN