Çılgın Dondurmacı Müşterisinin Etrafında Pervane Gibi Döndü! Herkes Aynı Yorumu Yaptı: Dondurmacı Dibin Mi Düştü?

Çılgın Dondurmacı Müşterisinin Etrafında Pervane Gibi Döndü! Herkes Aynı Yorumu Yaptı: Dondurmacı Dibin Mi Düştü?

TikTok'ta çektiği videolarla büyük kitlelere ulaşan Çılgın Dondurmacı yine danslarıyla gündemde. Çektiği videolarla sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, kadın müşterisiyle yaptığı dans ile yine gündem olmayı başardı. Kırmızı elbisesi ile sahneye atlayan kadın, dondurmacı ile deliler gibi dans etti. Kadının dans ederken ki yaşadığı talihsizlik ise ağızları açık bıraktı. İşte kadının yaşadığı o talihsiz video...

Çektiği videolar ile TikTok'ta fenomene dönüşen Çılgın Dondurmacı yerinde durmak bilmiyor. Müşterileriyle ettiği danslarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı milyonlarca takipçiye ulaşmış durumda. Takipçileri tarafından sürekli olarak kadınlarla video çektiği için eleştirilen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, eleştirilere kulak asmadan son sürat çekimlere devam ediyor. Yeni video paylaşan dondurmacı kırmızı elbiseli kadın ile yaptığı dansla sosyal medyayı adeta salladı. İşte milyonlarca kez izlenen o video...

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok'ta milyonlarca takipçiye ulaşan çılgın dondurmacı çekimlerinde kullandığı kadınlar yüzünden eleştirilerin hedefinde. Sürekli olarak kadınlarla çekim yapan ve kadınların giyiniş tarzları kullanıcılar tarafından eleştiriliyor. Ama Çılgın Dondurmacı eleştirilere kulak asmadan son sürat video çekimlerine devam ediyor.

a1-97.jpg

ELBİSESİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Son videosunda kırmızı mini elbisesiyle podyuma çıkan kadın ile dans eden Çılgın Dondurmacı'nın hareketleri gündem oldu. Kadının etrafında dans eden dondurmacı eleştirilerin hedefinde oldu. Kadının üstündeki elbise ise herkes tarafından tartışma konusu oldu.

VİDEO ÇEKİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ise dondurmacı eleştirildi. Genel olarak 'Neden bu tarz kadınları videolarında oynatıyorsun?', 'Nerden buluyorsun bu kadınları?' gibi sorularla karşılan Çılgın Dondurmacı, eleştirilere kulak asmadı.

a3-48.jpg

MİLYONLARCA TAKİPÇİSİ VAR

Antalya'da bir dondurma dükkanı işleten Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, dansları ile sosyal medyada en çok izlenen isimler arasında girdi. Kısa sürede insanların dikkatini çeken Dinç'i TikTok hesabı üzerinden 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Tüm sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Dinç'i, Youtube'da 2 milyon 690 bin takipçi, Instagram'da 52 bin TikTok hesabından ise 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Dinç'in yerli vatandaşlar dışında yabancı turistler de ilgi ile takip ediyor. İlginç dans ve müziklerle müşterilerine dondurma satan Çılgın Dondurmacı, bazı paylaşımlarından dolayı eleştiri alsa da sosyal medyada hala en çok ilgi gören hesaplar arasında.

ETÇİ NUSRET'İ GEÇMEK ÜZERE!

Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN