Çılgın Dondurmacı rahat durmak bilmiyor! 'Fırsat bu fırsat' diyerek müşterisinin kolundan tutup... Eşi sinirden çıldırdı!

Çılgın Dondurmacı rahat durmak bilmiyor! 'Fırsat bu fırsat' diyerek müşterisinin kolundan tutup...  Eşi sinirden çıldırdı!

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı yine rahat durmak bilmiyor. Dükkanına gelen kadın müşteriler ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer fena yakalandı. Kadın müşterisinin kıvrak dansına dayanamayan Çılgın Dondurmacı kadının kollarından tutarak tezgahın arka tarafına götürdü. İzleyenlerin ağzı açık kalırken eşi sinir krizleri geçirdi. Ortalık bir anda karıştı herkes eşini tutmaya çalıştı. Bakın neler olmuş?

İnşaat işçiliğinden sosyal medya fenomenliğine adım atan Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. TikTok'ta paylaştığı dans videoları ile izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı, gelen eleştirilere rağmen tam gaz devam ediyor. Genellikle dükkanına gelen kadın müşteriler ile dans eden dondurmacı bu sefer sınır filan tanımadı. Kadın müşterisinin kıvrak dansı karşısında gözleri açılan Çılgın Dondurmacı, kadının kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Çevredekilerin ağzı açık kalırken eşi gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi. İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündeme bomba gibi düşen o videosu...

ÇILGIN DONDURMACI YİNE RAHAT DURMADI

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin arasında yer alan Çılgın Dondurmacı çektiği videolarla gündem olmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşteriler ile dans eden ve o anları TikTok'ta paylaşan Çılgın Dondurmacı tüm Türkiye'nin gündeminde. Yeni bir video paylaşan dondurmacı bu sefer fena yakalandı. Kadın müşterisi ile 'Kalbimsin' şarkısı eşliğinde tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı, 'Fırsat bu fırsat' diyerek arka tarafa götürdü.

kmgfgfgf-80.jpg

FIRSAT BU FIRSAT' DİYEREK...

Müşterisinin kıvrak dansını ağzı açık izleyen Çılgın Dondurmacı, kadının kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Çevredekiler ne olduğu anlayamazken dondurmacı sınırı iyice aştı. Peş peşe tepki yorumları geldi.

yeni-prgfgfgfoje.jpg

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

O anları şok içinde izleyen Çılgın Dondurmacı'nın eşi sinir krizi geçirdi. Dondurmacıyı canlı canlı basan eş ortalığı ayağa kaldırdı. Eline ne aldıysa fırlattı, ortalık savaş alanına döndü. Artık bunu geri dönüşü yok!

kmgfgfgf-81.jpg

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

kmgfgf-61.jpg

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN