Çılgın Dondurmacı uslanmak bilmiyor! Kadın müşterisini tuttuğu gibi arka tarafa götürdü: Eşi bu videodan sonra evi terk etti

Çılgın Dondurmacı uslanmak bilmiyor! Kadın müşterisini tuttuğu gibi arka tarafa götürdü: Eşi bu videodan sonra evi terk etti

TikTok'ta çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı uslanmak nedir bilmiyor. Dükkanına gelen kadın müşterileriyle birlikte dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı çok aştı. Kadının kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Eşi videoyu izleyince evi terk etti! Bakın Çılgın Dondurmacı genç müşterisiyle neler yapmış?

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınır filan tanımadı. Dükkanına gelen genç kızla dans eden Çılgın Dondurmacı, yürekleri hoplattı. Dans esnasında kadının kolundan tutan Çılgın Dondurmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şok oldu. Eşi bu videodan sonra evi terk etti! Bu sefer yandın dondurmacı. Bakın Çılgın Dondurmacı eşiyle hangi video için tartışmış?

BU SEFER SINIRI ÇOK AŞTI

TikTok'ta sürekli olarak dans videoları atan ve milyonlarca takipçiye kavuşan Çılgın Dondurmacı, yaptığı danslarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kadın müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı çok aştı. İzleyenler şok oldu. Buna yürek dayanmaz!

kmfffd-3.jpg

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ ARKA TARAFA GÖTÜRDÜ

Dükkanına gelen genç kız ile tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı. Genç kızın kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Çevredekiler sadece baka kaldı. Sosyal medya ayağa kalktı. Çılgın Dondurmacı'nın bu hareketine sosyal medya kullanıcıları tarafından peş peşe tepki geldi.

kmfdffd.jpg

EVİ TERK ETTİ!

Videoyu izleyen Çılgın Dondurmacı'nın eşi ise sinir küpüne döndü. Sinirden öfke kusan eş evi terk etti. Konuyla ilgili iki taraftan da bir açıklama gelmezken, ikilinin arasındaki kırgınlık devam ettiği öne sürüldü.

kmsdds-1.jpg

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

kmfdfd-19.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor.

Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN