Çılgın Dondurmacı'nın eşi sonunda ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Çılgın Dondurmacı'nın eşi sonunda ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Sosyal medyada paylaştığı videolar milyonlara ulaşan kısa sürede ülke çapında büyük bir üne kavuşan Çılgın Dondurmacı yine şaşırtmayı başardı. Çılgın Dondurmacı'nın videosunda yer alan dansçı kadınlardan biri eşi çıktı. Eşini görenlerin ağızları açık kaldı... Çılgın Dorndurmacı'nın eşi bakın kim çıktı?

Nusret ve CNZ Burak ile yarışır hale gelen TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, videoları ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Videolarında oynattığı bakımlı ve güzel kadınlarla eleştirilerin hedefinde olan ünlü fenomen, bu sefer gündeme bomba gibi düştü. Çılgın Dondurmacı'nın videolarda oynattığı ve herkes tarafından beğenilen bir kadının eşi olduğu ortaya çıktı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ DANSA MERAKLIYMIŞ

Yaptığı şaka ve danslarla herkesin beğenisini kazanan Çılgın Dondurmacı, müşterileriyle dansları gündem olmaya devam ediyor. Büyük kitlelere ulaşan Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç’in özel hayatı da merak konusu oldu.

a1-64.jpg

16 yaşında inşaatlarda işe başlayan Çılgın Dondurmacı'nın küçüklüğünde de dansa çok meraklı olduğu ve sık sık eğlendiği söyleniyor. Çektiği dans videoları ile geniş kitlelere ulaşan Çılgın Dondurmacı'nın TikTok platformunda 17.1 milyon takipçisi bulunuyor.

ÇILGIN DONDURMACI EVLİ Mİ? EŞİNİ GÖRENLER ŞOK OLUYOR

Sosyal medyada ünlü olan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç’in evli olup olmadığı ise merak konusu oldu. Küçük yaşlardan beri dansa meraklı olan Çılgın Dondurmacı, bu hayalini sosyal medyadan gerçekleştirdi.

a2-43.jpg

Peki Çılgın Dondurmacı evli mi, değil mi? Çıkan iddialara göre klibinde oynayan bir kadının eşi olduğu söyleniyor. Şuana kadar Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, eşinin olup olmadığı hakkında bir açıklamada bulunmadı.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Konuyla ilgili bir çok iddia ortaya atılırken sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çoğu kişi fenomenin evli olduğu ve çekilen videolardan birinde eşi oynadığı iddia ediliyor.

a3-31.jpg

NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

HER HAREKETİ OLAY

Turistlerin gözdesi haline gelen Çılgın Dondurmacı, her gün dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şarkı ve müzik eşliğinde çılgın danslar yapan ve yaptıran Mehmet Dinç, son yayınladığı videosu ile yine kendinden söz ettirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN