Çılgın Dondurmacı'nın son videosu görenleri hayretler içinde bıraktı! Yılan dansıyla ortalığı karıştırdı

Çılgın Dondurmacı'nın son videosu görenleri hayretler içinde bıraktı! Yılan dansıyla ortalığı karıştırdı

Çektiği videoları sosyal medya hesabından yayınlayan ve kısa sürede yüzbinlerce aboneye ulaşan Çılgın Dondurmacı, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Çılgın Dondurmacı'nın çektiği son video ise gündeme bomba gibi düştü. Müşterisinin dansını izleyen herkesin ağzı açık kaldı. İşte viral olan o video.

Son dönemlerde atağa geçen ve Instagram, Facebook gibi popüler platformları geride bırakan TikTok, yediden yetmişe kullanılmaya başlandı. Çektiği dans videoları ile kısa sürede viral olan Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, son videosu ile pes dedirtti. Videoyu izleyenlerin ağızları açık kalırken, binlerce kişi 'Yaş yetmiş iş bitmemiş' yorumunda bulundu. İşte Çılgın Dondurmacı'nın pes dedirten videosu...

SON ZAMANLARDA ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Çektiği videolar ile kısa sürede yükseliş yaşayan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, çektiği dans videoları ile çoğu kişi tarafından eleştiri alıyor. Özellikle videoda daha çok bakımlı ve güzel kadınları çıkartan Çılgın Dondurmacı'ya tepkiler büyük.

a3-30.jpg

AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Çılgın Dondurmacı'nın son videosu ise viral oldu. Ünlü fenomen bu sefer sahneye 70 yaşında olduğu iddia edilen bir kadını alarak çılgınlar gibi dans etti. Yaşına rağmen kıvraklığıyla ağızları açık bırakan teyze, sosyal medyanın gündeminde oturdu.

b1.jpg

'YAŞ 70 İŞ BİTMEMİŞ'

Video kısa sürede izlenme rekorları kırarken çoğu kullanıcı 'Yaş 70 iş bitmemiş' yorumunda bulundu. Binlerce beğeni alan video, kadının enerjisi ile izleyenleri büyüledi.

b2.jpg

TAKİPÇİ SAYISINDA NUSRET'LE YARIŞIYOR

Öte yandan Son yılların en popüler paylaşım siteleri arasında yer alan TikTok platformunda çektiği videolar ile kısa sürede üne kavuşan Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, sosyal medya fenomeni Etçi Nusret Gökçe ile yarışan ünlü dondurmacının son videosu da olay oldu. Nusret'in rakipleri arasında yer alan Çılgın Dondurmacı'nın takipçi sayısı ise ağızları açıkta bıraktı.

a1-63.jpg

MİLYONLARCA KİŞİ İZLİYOR

Antalya'da bir dondurma dükkanı işleten Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, dansları ile sosyal medyada en çok izlenen isimler arasında girdi. Kısa sürede insanların dikkatini çeken Dinç'i TikTok hesabı üzerinden 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Tüm sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Dinç'i, Youtube'da 2 milyon 690 bin takipçi, Instagram'da 52 bin TikTok hesabından ise 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Dinç'in yerli vatandaşlar dışında yabancı turistler de ilgi ile takip ediyor. İlginç dans ve müziklerle müşterilerine dondurma satan Çılgın Dondurmacı, bazı paylaşımlarından dolayı eleştiri alsada sosyal medyada hala en çok ilgi gören hesaplar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN