'Çocuk doğurmayan kadın eksiktir' diyen Günseli Kato'ya canlı yayında çok sert tepki: "Dangalak, hakkımı helal etmiyorum"

'Çocuk doğurmayan kadın eksiktir' diyen Günseli Kato'ya canlı yayında çok sert tepki: "Dangalak, hakkımı helal etmiyorum"

Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' isimli programa konuk olan ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato, kadınlara yönelik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kato'nun "Bir kadının çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır" sözlerine canlı yayında tepki topladı.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Sinan Akçıl'dan şarkı almak için kendisine para verdiğini açıklamış ancak parasının karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını dile getirerek Sinan Akçıl'a sert sözlerle yüklenmişti. Aylin Coşkun'un Sinan Akçıl'a yönelik açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düşerken ünlü şarkıcı, bir kez daha Sina Akçıl'ı hedef almıştı.

Sinan Akçıl'ın yaptığı şarkıları beğenmediğini kaydeden Aylin Coşkun "Bana verdiği şarkılar çok kötüydü. Sinan'ın yaptığı şarkıları beğenmiyorum. Mesela bu haberler çıktığında arayıp 'Ya Aylincim unuttum senin şarkını gel yapalım?' dese şık olurdu. Hiç aramadı. Bu saatten sonra ondan tenezzül edip ne para ne de şarkı alırım" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

GÜNSELİ KATO'YA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Ünlü şarkıcı bu kez de “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir" açıklamasıyla tepkilerin odağındaki isim haline gelen ünlü ressam Günseli Kato'yu hedef aldı.

Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? - Magazin Haberleri

'ÇOCUK DOĞURMAYAN KADIN EKSİK KADINDIR'

NTV ekranlarından Ceyda Düvenci'nin sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Bambaşka Sohbetler' isimli programa konuk olan ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato, kadınlara yönelik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Çocuk doğurmayan kadınları hedef alan Kato, "Çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok bir kadın için, Bir kadının çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır, kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir." diye konuştu

Aylin Coşkundan Günseli Katoya tepki: Hakkımı helal etmiyorum

'DANGALAK, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

Tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmaya çalışan ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2.Sayfa' adlı magazin programına katılarak ünlü ressama sert sözlerle yüklendi.

Günseli Kato'ya 'dangalak' diyen ünlü şarkıcı, Kato'ya hakkını helal etmediğini vurgulayarak şunları söyledi:

Üç yıldır hiç nefes almadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Herkes anne olmak zorunda değil. Ben isteyip olamayanlardanım. Bu dünyaya biz kadınlar çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçsüz yapmaz. Ama bunun gibileri dangalak yapar. Beni çok ağlattı. Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum.

Aylin Coşkun kimdir? Sarallar operasyonunda adı geçen Aylin Coşkun, kaç yaşında, nereli? Aylin Coşkun şarkıları neler? - Son Dakika Magazin Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN