Çocuklar Duymasın'a damga vurmuştu! Ünlü oyuncu 27 yıl önceki halini paylaştı sosyal medya yıkıldı: Yok böyle değişim

Çocuklar Duymasın'a damga vurmuştu! Ünlü oyuncu 27 yıl önceki halini paylaştı sosyal medya yıkıldı: Yok böyle değişim

"Çocuklar Duymasın" adlı dizide gösterdiği performansla ün kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabı aracılığıyla 27 yıl önceki halini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni alarak sosyal medyayı salladı. Hayranları ünlü oyuncunun fotoğrafına 'yok böyle değişim' şeklinde yorum yaptı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinde başrolü Tamer Karadağlı ile paylaşan ve dizideki 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ Afacan, sosyal medya hesabındaki paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

1994 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 1. seçilmesiyle beraber ün kazanan 'tescilli güzel' takipçilerini tam 27 yıl öncesine götürdü. 27 yıl önceki halini paylaşan başarılı oyuncunun fotoğrafına çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.

dyd-2.jpg

Televizyon ekranlarına bir dönem damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile hafızalara kazınan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu kez 27 yıl öncesine ait fotoğrafını paylaşarak dikkatleri çekti.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

1995 yılından bir karesini paylaşan başarılı oyuncu takipçilerini 27 yıl öncesine götürürken, ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Altuğ'un "tbt 1995 filan herhalde" notuyla yaptığı paylaşıma hayranları 'yok böyle değişim' yorumlarında bulundu.

İşte ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğrafı:

dyd-3.webp

PINAR ALTUĞ KİMDİR? ASLEN NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

2 Eylül 1974'te İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başlayan başarılı oyuncu,1994 yılında Miss Turkey seçildi.

1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümündeki eğitimini yarıda bırakan Altuğ, 1995 yılında televizyon hayatına aşladı.

1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yapan ünlü oyuncu, 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başlayan başarılı oyuncu, Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir, İlk Aşkım ve Aile Reisi dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol aldı.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

dyd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN