Çok Güzel Hareketler yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? ÇGHB 2 yeni sezon tarihi

Çok Güzel Hareketler yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? ÇGHB 2 yeni sezon tarihi

Ekranların en fazla seyredilen programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni sezon tarihi merak edilmeye başlandı. Geçen sezonda Kanal D ekranlarında yer alan ve pazar akşamları yayınlanan ÇGHB’ın yeni sezona ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar

Yılmaz Erdoğan’ın yönetimi ve Eser Yenenlerin sunumuyla ekranlarda yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 son olarak 29 Mayıs Pazar günü ekranlara gelmişti. 120. bölümü ile finale giden ÇGHB’ın yeni sezon tarihi 25 Eylül Pazar şeklinde düşünülüyor.

Yeni Sezon Öncesince Ayrılık Yaşandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ÇGHB, 4. sezonuna hazırlanırken ekip içerisinde en sevilen oyunculardan biri ayrıldı. Yetenekli oyuncu Evliya Aykan, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımla Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden ayrıldığını açıkladı.

evliya aykan

“Elveda Gençliğim”

Aykan, sosyal medya hesabı üzerinden “Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Sahne arkasında ve önünde eğlendiğim ve öğrendiğim yığınla deneyim yaşadım. Tüm ekip arkadaşlarıma, Mutfak çalışanlarına ve hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elveda gençliğim…” ifadelerine yer verdi.

Behzat Ç.’de Rol Alacak

Aykan, tekrar çekilen Behzat Ç.’de rol alacak. Evliya Aykan dizi içerisinde cinayet büroda yeni eleman karakterine hayat verecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN