Contemporary İstanbul nerede ve nasıl gidilir? Contemporary İstanbul ziyaret tarihleri

Contemporary İstanbul nerede ve nasıl gidilir? Contemporary İstanbul ziyaret tarihleri

Türkiye’den ve dünyadan önde gelen sanatçı, galeri, kurum ve kuruluşlarını İstanbul’da sanatseverlerle buluşturmayı amaçlayan 14. Contemporary İstanbul, 12 Eylül’den itibaren kapılarını ziyaretçilere açtı. Peki Contemporary İstanbul nerede ve nasıl gidilir? İşte ziyaret tarihi ve saatleri…

 

Bu yıl 14’ncüsü düzenlenen Contemporary İstanbul’da ilk defa Viyanalı galerilerin bir araya geldiği ‘Art From Vienna’ seçkisi yer alıyor. Sergiyi gezmek isteyenler de 14. Contemporary İstanbul’un nerede ve nasıl gidileceğini araştırırken, serginin ne zaman biteceğini de sorguluyor. İşte detaylar…

ZİYARET TARİH VE SAATLERİ

12 Eylül 2019 Perşembe günü başlayan 14. Contemporary İstanbul, saat 12:00 ila 20:00 saatleri arasında ziyaret ediliyor. Hafta sonu cumartesi günü 11:00’de başlayan 14. Contemporary İstanbul, yine akşam saat 20:00’de kapanırken, Pazar günü yani son gün de 11:00’de başlayıp saat 19:00’dan itibaren son bulacak.

14. CONTEMPORARY İSTANBUL NEREDE VE NASIL GİDİLİR?

Fuar, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Harbiye semtinde bulunan İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı (LK) ve İstanbul Kongre Merkezi’nde (İKM) gerçekleşiyor.

Fuar Alanları:

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
Harbiye Mahallesi, Gümüş Cad. No:4, 34367, Şişli, İstanbul

İstanbul Kongre Merkezi

Harbiye Mahallesi, Darülbedai Caddesi No:3, 34367, Şişli, İstanbul

YOL TARİFİ

Metro ile:

Contemporary Istanbul, Osmanbey ve Taksim metro istasyonları arasında bulunmaktadır. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattını kullanarak fuar alanına kolayca erişmek için Taksim ya da Osmanbey istasyonlarında inebilirsiniz.

Yürüyerek: Her iki metro istasyonundan da 15-20 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Taksi ile: 5-10 dakikalık yolculuk mesafesi vardır.

Alternatif olarak, F1 Taksim – Kabataş füniküler hattını kullanabilirsiniz ve İstanbul Kongre Merkezi’ne ulaşmak için Taksim istasyonunda inebilirsiniz.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Taksi ile:

İstanbul Havalimanı (Avrupa Yakası) 45 dakika sürüyor.
Sabiha Gökçen Havaalanı (Anadolu Yakası) 55 dakika mesafede.

Otobüs ile:

Eminönü, Taksim, Mecidiyeköy dâhil olmak üzere çeşitli merkezi bölgelerden Harbiye’ye direkt olarak ulaşım imkânları vardır. IKM, LK ve TRT İstanbul Radyosu’nun önündeki otobüs durağına yalnızca 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

19-09/14/contemporary.jpg

Otopark:

Fuar çevresinde sınırlı sayıda park alanı bulunmaktadır. Fuar alanında mevcut olan tek otopark alanı IKM binasındadır. Engelli misafirlerin araçları için özel olarak tasarlanmış otopark alanları da bulunmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN