Çöp Adam dizisi ne zaman başlayacak? Çok Adam dizi konusu ve oyuncuları

Çöp Adam dizisi ne zaman başlayacak? Çok Adam dizi konusu ve oyuncuları

Televizyon ekranlarında yeni projeler yayınlanmaya devam ediyor. Çok yakında yayın hayatına başlaması beklenen Çöp Adam dizisinin konusu merak ediliyor. Star TV'de ekrana gelecek olan Çöp Adam dizisi için anlaşmalar yapılıyor. İşte Çöp Adam dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam dizisi STAR TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Çöp Adam dizisi için çalışmalar devam ederken bazı detaylar da belli olmaya başladı. Dizinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu olacak. İşte Çöp Adam dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÇÖP ADAM KONUSU NEDİR?

Saplantılı bir adamın etkileyici aşkını anlatan Çöp Adam dizisi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yüksek bütçeli oluşu ile dikkat çeken Çöp Adam filmi oyuncu kadrosuyla da oldukça merak uyandırıyor.

ÇÖP ADAM OYUNCULARI KİMLER?

Engin Altan Düzyatan

1979 yılında İzmir'de dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan 26 temmuz doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan yetenekli oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisi ile zirveyi yakaladı. 5 sezon boyunca en çok konuşulan diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul devam dizisi ile ekrana gelmeye devam ediyor. 1.85 boyunda ve 76 kilo olan Engin Altan Düzyatan yakışıklılığı ile çok konuşuluyor. Engin Altan Düzyatan ilk önce Özge Özpirinçci daha sonra Neslişah Alkoçlar ile evlendi.

çöp adam engin altan

Elçin Sangu

1985 yılında İzmir'de dünyaya gelen Elçin Sangu, 13 Ağustos doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera ve Şan bölümünden mezun olan yetenekli oyuncu Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile hafızalara kazındı. Kurt Seyit, Şura ve Sevdam Alabora gibi pek çok yapımda yer alan Elçin Sangu, o Kiralık Aşk dizisi ile zirveye yakaladı. Daha sonra Çarpışma dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu şimdilerde Çöp Adam projesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.Elçin Sangu 1.69 cm boyunda ve 59 Kg ağırlığındadır.

Elçin Sangu

Çöp Adam dizisi için görüşmeler devam ederken dizinin diğer oyuncuları hakkında detaylı bir bilgi yer almamaktadır. Görüşmelerin ardından dizide yer alacak diğer oyuncularda netleşecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN