Çöp Adam dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam Peri gerçekte kimdir?

Çöp Adam dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam Peri gerçekte kimdir?

Star Tv'de bu akşam yeni bir dizi başlıyor. Dizinin tanıtımları yoğun ilgi gördü. İzleyiciler dizinin konusunu merak etmektedirler. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizi ekrana geliyor. Çöp Adam dizisi uyarlama mı? Çöp Adam dizisinin konusu nedir? İşte ayrıntılar.

Star Tv'de yepyeni bir dizi ekrana geliyor. Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan 'ın rol aldığı Çöp Adam dizisi ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Dizinin konusu gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiştir. Dizinin konusu da oldukça ilginç.

Çöp Adam ilk bölümünde seyirciyle buluşuyor. Fragmanı ile dikkat çeken dizi, hikayesiyle de merak uyandırıyor. Çöp Adam gerçek hayata dayanmaktadır. İzleyiciler hikayeyi aramaya başladı.

çöp adam

ÇÖP ADAM DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Bu dizinin hangi kitap ve hikaye hakkında olduğu bilinmemekle birlikte Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarından birinin hikayesinin uyarlandığı biliniyor.

Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanının hikayesinden esinlenilmiştir. Su Ersöz ve Melek Gençoğlu kaleme almıştır. Diziyi Yağız Alp Akaydın yönetmektedir.

çöp adam

GERÇEKTE PERİ KİMDİR?

Çöp Adam dizisinde sıra dışı bir şekilde tanışan ve tehlikeli bir oyunun içine düşen Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikayesi anlatılmaktadır. Dizinin ana karakterleri Peri ve Tamer'in gerçek hayatta kim olduğu bilinmiyor.

ÇÖP ADAM DİZİSİNİN OYUNCULARI

-Engin Altan Düzyatan

-Elçin Sangu

-Sedef Avcı

-Füsun Demirel

-Salih Kalyon

-Ali Yoğurtçuoğlu

-Hülya Şen

-Elçin Afacan

-Büşra Çam

-Cankat Aydos

-Şeyda Terzioğlu

-Gülizar Nisa Uray

-Eylül Uğan

-Sinan Albayrak

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN