Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Diva itirafı!

Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Diva itirafı!

Şarkıcı Coşkun Sabah, 'Anılar- Şimdi Gözümde Canlandılar' isimli anı kitabında 'Diva' lakabıyla tanınan Bülent Ersoy ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Coşkun Sabah, Ersoy'un 1980 yapımı 'Beddua' filminin tüm müziklerinin kendisine ait olmasına rağmen afişte 'müzik direktörü' olarak Ersoy'un kendi adını yazdırdığını öne sürdü.

Şarkıcı Coşkun Sabah, hayatını 'Anılar-Şimdi Gözümde Canlandılar' adlı anı kitabında sanatçı Bülent Ersoy ile ilgili tartışma yaratacak bir iddiaya yer verdi. Sabah, kitapta Ersoy'un 1980 yapımı 'Beddua' filminin tüm müziklerin kendisine ait olmasına rağmen afişte 'müzik direktörü' olarak Ersoy'un kendi adını yazdırdığını ileri sürdü.

Didem Abidin ve Selahaddin Abidin’in kaleme aldığı anı kitabında şu ifadelere yer verildi:

''1980 yılında, yönetmenliğini Osman F. Seden ve Melih Gülgen'in üstlendiği, başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı 'Beddua' filminde müzik direktörü olarak karşımıza çıkar Coşkun Sabah. Bülent Ersoy bu şarkıya albüm yaptıktan ve şarkı tüm Türkiye tarafından tanınıp sevildikten sonra bu şarkıya bir Film yapma fikri doğar. Her ne kadar filmin müzik direktörlüğünü Coşkun Sabah yapsa da filmin afişlerinde müzik direktörü olarak Coşkun Sabah'ın değil Bülent Ersoy'un adı geçer.

Coşkun Sabah bu durumu film afişleri basıldıktan sonra öğrenir. Melih Bey'e bunun nedenini sorduğunda aldığı cevap ise, 'Bülent Ersoy'un bu şekilde olmasını istediğidir'. Bülent Ersoy, o yıllarda Zeki Müren'le yoğun bir rekabet içindedir ve Zeki Bey film müziklerini kendisi yapmaktadır. Oysaki Bülent Ersoy'un 'Beddua' filminin müziklerinin yapımında hiçbir katkısı olmamış, her şeyi Coşkun Sabah tek başına yapmıştır. Bu haksızlığa çok sinirlenir ve Ersoy ile ciddi bir tartışma yaşarlar.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN