CSI Miami yıldızı Lisa Sheridan evinde ölü bulundu

CSI Miami yıldızı Lisa Sheridan evinde ölü bulundu

CSI Miami dizisiyle ünlenen ABD'li oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu. 44 yaşındaki Sheridan'ın pazartesi günü evinde hayatını kaybettiği açıklandı. Sheridan'ın ölüm haberini doğrulayan menajeri Clem, Sheridan'ın intihar ettiği şeklindeki haberleri yalanlayarak, ailesinin ölümün intihar kaynaklı olmadığını söylediğini belirtti.

CSI Miami dizisiyle yıldızı parlayan Lisa Sheridan ABD'nin New Orleans kentindeki evinde ölü olarak bulundu. 44 yaşındaki Sheridan'ın ölüm haberini menajeri Mitch Clem doğruladı.

İNTİHAR MI ETTİ?

Clem yaptığı açıklamada "Hepimiz Lisa'yı çokm sevdik ve onu kaybettiğimiz için yıkıldık. Pazartesi sabahı New Orleans'taki evinde hayatını kaybetti. Ölüm sebebinin berlilenmesi için uzmanların rapor hazırlamasını bekliyoruz" dedi. Clem ayrıca, Sheridan'ın intihar ettiği şeklindeki haberleri yalanlayarak, ailesinin ölümün intihar kaynaklı olmadığını söylediğini de belirtti.

Ünlü oyuncu son olarak Halt and Catch Fire adlı dizide rol almıştı.

LISA SHERIDAN KİMDİR?

5 Ekim 1974'te doğan Lisa Sheridan, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde konservartuar eğitimi aldı. Eğitimine Moskova'da devam eden Sheridan, önce Londra'da, ardından da Los Angeles'ta tiyatro oyunculuğu yaptı.

İlk olarak 1998 yılında Legacy adlı diziyle televizyona adım atan oyuncu, 2002'de rol aldığı CSI Miami dizisiyle tanındı. Son olarak Halt and Catch Fire dizisinde iki bölümde oynayan Sheridan; Elsa & Fred (2014), A Magic Christmas (2014), Only God Can (2015), Strange Nature (2018) gibi filmlerde de rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN