Çukur Çağatay Erdenet (Nejat İşler) kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çukur Çağatay Erdenet (Nejat İşler) kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a dahil olan usta oyuncu Nejat İşler’in hayatı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu dizide Çukur’u yok etmek için uğraşan Çağatay Erdenet karakterini canlandıracak. Peki, Nejat İşler kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar…

 

Başarılı ve sevilen oyuncu Nejat İşler, reyting rekortmeni Çukur dizisine Çağatay Erdenet karakteri ile dahil oldu. Dizide rol almaya başlamasıyla sevenleri tarafından hayatı en çok araştırılan konulardan oldu. İşte, Nejat İşler’e dair merak edilen tüm detaylar…

NEJAT İŞLER KİMDİR?

Usta oyuncu Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’un Eyüp Sultan ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitiminden sonra liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde girdi. Okul ortamına pek alışamadığı için farklı işler yapmak ve popüler olmak istiyordu. Bunun için okulun tiyatro koluna gitmiş ve kısa sürede popüler biri haline gelmiştir.

Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye hazırlanmış ancak kazanamamıştır. Üniversite olmayınca para kazanmak için çalışmaya başlamıştır. Mahmutpaşa ve Teşvikiye’de tişörtler satmaya başlamıştır. Kış şartlarında bu işi yapamadığı için kitap, dergi ve plak satıcılığı yapmıştır.

İki yıl çalıştıktan sonra tekrar Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü’nde üniversiteye başlamış ve askerlik görevi geldiği için burayı da bırakmıştır.

Askerlikten sonra yaklaşık on yıl çeşitli alanlarda özel sektörde çalışmıştır. Bir gün Taksim’de dolaştığı bir zamanda “Danton'un Ölümü” isimli tiyatroyu seyretmiş ve çok hoşuna gitmiştir. Artık o da bu günden sonra oyuncu olmaya karar vermiştir. Bu vesile ile Eskişehir’e dayısının yanına gitmiş ve Eskişehir Üniversitesi Konservatuvar bölümünü kazanmıştır. Burada bir süre eğitim almış ve İstanbul’a dönmüştür. Burada gördüğü ilanla Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü’ne başladı. Hem oyunculuk eğitimini almış hem de 1995 yılında mezun olana kadar Devlet Tiyatrosu’nda ve TV dizilerinde rol almıştır.

Üniversiteden mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu”nu kurmuşlardır. Tiyatrosunun oyunu için hikayeler kaleme almıştır.

Kaleme aldığı kitaplardan bazıları “Tuhaf Şehir Hikayeleri”, “Biz Zavallı Erkekler” ve “Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim” isimli kitaplarıdır.

İlk kez 1994 yılında “Gurur” isimli dizi ile izleyici karşısına çıkmıştır. Ardından sırasıyla Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir isimli dizilerde rol almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Asıl şöhretini ise “Gülbeyaz ve Aliye” isimli TV dizisiyle yakalamıştır.

Dizi sektöründen sonra ilk kez 1999 yılında sinema filmine “Eylül Fırtınası” isimli sinemayla adım atmıştır. Bunu “Mustafa Hakkında Her Şey” ve “Anlat İstanbul” filmleri ile oyunculuğa devam etmiştir.

2006 yılında Çalıntı Gözler, Yaşamın Kıyısında ve İki Süper Film Birden isimli filmlerle ve 2007 yılında Barda ve Yumurta gibi filmlerde rol almıştır.

2007 yılında dönemin en popüler dizisi “Bıçak Sırtı”nda rol almıştır. Bunu 2009 yılında “Kapalıçarşı” isimdi dizi takip etmiştir.

20-01/13/nejat-islerjpgg.jpg

2011 yılında “Kaybedenler Kulübü” isimli filmde başrol oynamıştır. Yine 2011 yılında “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” rol almış ve izleyici tarafından oldukça beğenilmiştir. Bu dizide seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırmıştır

Nejat İşler daha sonra “Keşanlı Ali Destanı” isimli dizede başrol oynamış ve Keşanlı Ali'yi canlandırmıştır. Daha sonra bunu “İntikam” ve “Bodrum Masalı” isimli dizilerde rol almıştır

2013 yılında hastalanarak tedavi altına alındı. Uzun süren bir tedavinin ardından 2014 yılında taburcu olmuştur.

Nejat İşler son olarak Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da rol almaya başlamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

DİZİLER: Çukur, Bodrum Masalı, Benim Adım Gültepe, İntikam, Keşanlı Ali Destanı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Parmaklıklar Ardında, Bıçak Sırtı, Beyaz Gelincik, Çemberimde Gül Oya, Sultan Makamı, Gülbeyaz, Aşk ve Gurur, Dedem, Gofret ve Ben, Nasıl Evde Kaldım, Deli Yürek Dertler Bizim Olsun, Şehnaz Tango Ergün.

FİLMLER: Eylül Fırtınası, Mustafa Hakkında Her Şey, Anlat İstanbul, Çalıntı Gözler, Barda, Siyah Beyaz, Kaybedenler Kulübü, Çınar Ağacı, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Kış Uykusu, İkimizin Yerine, İstanbul Kırmızısı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN