Çukur dizisi yeniden mi çekilecek? Çukur dizisi yeniden mi başlayacak, nerede yayınlanacak? Çukur için yeni iddaa

Çukur dizisi yeniden mi çekilecek? Çukur dizisi yeniden mi başlayacak, nerede yayınlanacak? Çukur için yeni iddaa

Yayınlandığı döneme damga vuran Çukur dizisi o dönemin en fenomen yapımı olmuştu. Geçen sene final yaparak hayranlarını üzen diziyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Peki, Çukur yeniden başlayacak mı? İşte konuyla ilgili detaylar...

2017 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Çukur dizisi geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

Ay Yapım imzalı dizi gerek konusuyla gerek oyuncu kadrosundaki güçlü isimlerle dikkat çekmeyi başarmış ve 2021 yılında 131. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmişti.

ÇUKUR EKRANLARA DÖNECEK Mİ?

Reyting sıralamasında her hafta ilk sıraya yerleşen Çukur'un yeniden çekileceği iddiası gündeme geldi. Çukur'un eski kadrosuyla yeniden başlayıp başlamayacağı merak edilirken yapım ekibinin eski kadroda yer alan isimlerin çoğuyla anlaşma sağladığı da diğer iddialar arasında. Aynı zamanda dizinin kadrosuna birçok yeni ismin de katıldığı söyleniyor.

Dizinin tekrardan çekimlerine başlanması halinde EXXEN platformunda seyirciyle buluşacağı konuşuluyor.

 çukur yeniden mi başlıyor

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul'un suçla birleşmiş mahallelerinden Çukur'un hakimiyeti Koçovalı ailesindedir. Suç ile içli dışlı olmalarına rağmen Koçovalı ailesinin kendilerine ait birçok kuralı bulunuyor. Söz konusu kuralların başında ise uyuşturucu yasağı geliyor. Çukur'da uyuşturucu üretimi, kullanımı ve satımı kesinlikle yasaktır. Ancak oyuna yeni katılan bazı gruplar bu yasağı çiğnemek için her şeyi yapıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN