Çukur Uluç kimdir? Uluç karakterini canlandıran Serhat Özcan kimdir?

Çukur Uluç kimdir? Uluç karakterini canlandıran Serhat Özcan kimdir?

Çukur 52. bölümde Uluç Reis mahalleye geliyor. Uluç kimdir? Uluç dizinin yeni kötü adamı mı? Uluç Reis karakterine hayat verecek olan Serhat Özcan kimdir? Uluç reis ve Serhat Özcan hakkındaki detaylar haberimizde. İşte Çukur dizisinin merakla beklenen 52. yeni bölümünde olacakların ipuçları ve Uluç Reis hakkındaki detaylar...

Çukur Uluç kimdir? Uluç Reis'i kim canlandırıyor? Haberimizde  Çukur 52. yeni bölümde mahalleye gelen Uluç Reis ve Uluç'a hayat veren Serhat Özcan hakkındaki detayları bulabilir yeni bölüm fagmanını izleyebilirsiniz. Çukur 52. bölümde Koçovalılar Karakuzu'ların mahalleye geri dönmesine izin veriyor. Yamaç ÇETO'ya şenlik şimdi başladı diyor. Bu sözlerin detayında Çukur'a giren Yücel ve Uluöç Reis var. Uluç Reis'i canlandıracak olan Serhat Özcan kimdir? Uluç Reis mahallenin yeni kötü adamı mı? İşte konu hakkındaki ayrıntılar...

Karakuzular gece yarısı Çukur'a geri dönüyor. Mahsun ve Çeto'nun yolunu ise Yamaç, Cumali, Selim ve Vartolu kesiyor. Çukur'a yeni bölümde ise iki ünlü oyuncu birden katılıyor. Dizide Uluç ve Yücel karakteri dengeleri değiştirecek. Peki Çukur'da Yücel ve Uluç rollerini kimler oynuyor?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un heyecanla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Konvoy şeklinde Çukur’a geri dönen Karakuzuların, Çukur sakinlerinin tepkisiyle karşılaştığı tanıtımda Uluç’un “Ben olsam yeniden ayaklarımın üstüne kalkana kadar ayıya, dayı derdim!” sözleri dikkat çekiyor.

ÇUKUR ENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Show TV'de yayınlanan diziye Tansu Biçer'den sonra bir diğer dahil olan isim usta oyuncu Serhat Özcan oldu.

Tansu Biçer Çukur'da Yücel, Serhat Özcan ise Uluç karakterini canlandıracak.

ÇUKUR ULUÇ KİMDİR? 

Çukur'da bundan sonra kötü adam Uluç Reis olacak

19-02/11/cukur-uluc-reis-kim.jpg

SERHAT ÖZCAN KİMDİR? 

Serhat Özcan, 1961 yılında Sinop'ta doğmuştur. Eğitimini İstanbul Belediye Konservatuarı'nda tamamlamıştır. Kariyerine 1993 yılında Süper Baba dizisi ile adım atmıştır. Kalbim Ege'de Kaldı, Ulan İstanbul, Karadayı, Sana Bir Sır Vereceğim, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Suskunlar, Çakıl Taşları, Yahşi Cazibe, Bir Demet Tiyatro, Cennet Mahallesi rol aldığı diziler arasındadır. Oyuncu son olarak Fox TV'de yayınlanan; başrolü Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinin kadrosunda yer almakta ve İbrahim karakterini canlandıran usta oyuncu Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Uluç karakterini canlandırmaktadır.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur Pazartesi akşamı 2. sezonun 19. bölümüyle ekrana gelecek. İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalıların, Karakuzuların üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN