Cumartesi Günü İçin İki Burca İyi 3 Burca İse Kötü Haber Var! Sizin Payınıza İyi Haber mi Yoksa Kötü Haber Mi Düşüyor?

Cumartesi Günü İçin İki Burca İyi 3 Burca İse Kötü Haber Var! Sizin Payınıza İyi Haber mi Yoksa Kötü Haber Mi Düşüyor?

13 Ağustos 2022 burcunuza göre yıldızların size bir mesaj göndermek için nasıl hizalandığını bilmek ister misiniz? İkizler, Aslan, Kova, Koç ve Başaklar, hangi tavsiyelere uymalısınız? Ya diğerleri neler yapmalı? İşte günlük burç yorumlar ve yaşama dair küçük ipuçları...

13 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cumartesi tamamen aşkla ilgili olacak ve görünüşe göre siz de hiç vakit kaybetmemişsiniz. Belki hayatınızda yeni bir rüya gerçekleşmeye yüz tutacak ve onu paylaşacak birini arayacaksınız.

Belki de onu buldunuz ve ona karşı son davranışınızı analiz etmeye çalışarak kendinize zihinsel anlamda çok yükleneceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cumartesi, daha önce yapmış olduğunuz bazı çabalar sonucunda elde ettiğiniz, belki de unuttuğunuz bir şeyle tamamen sürpriz bir şekilde karşılaşacaksınız.

Belki birkaç ay önce birine yardım ettiniz ve o kişi şimdi size teşekkür etmeye, karşılığını vermeye geliyor ya da aileniz için bir şeyler yapmaya başladınız ve sonuçlarını daha şimdi almaya başladınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cumartesi partneriniz veya yakın bir arkadaşınızla birlikteyken daha verimli görünüyorsunuz. O kişi size gerçek anlamda yardımcı olmasa da motivasyonunuzu artırmak için zihinsel destek veriyor.

Ayrıca bir şeyleri araştırmakta her zamankinden daha iyi olacaksınız.

gunluk-burc-yorumu.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cumartesi, ilişkinizdeki kirli çamaşırlarınızı örtbas isteyebilirsiniz. Kartlarınızı masaya koyarak uzun vadede uygulanabilecek çözümler üretmek için harika bir gün gibi görünüyor.

Ailenizden yaşlı biri bu konularda size çok yardımcı olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Aile içi sorumluluklarınızın bazılarından uzaklaşıyorsunuz çünkü büyük olasılıkla size rahatlamanız için zaman veriliyor. Bu nedenle kendinize yatırım yapmak için yeterli zamanınız olacak.

Bu, her türlü eğlenceli aktivite için harika bir gün, ancak riskli olanlar hariç. Ayrıca çok açık sözlü olduğunuzu ve hiçbir şeyi olağanmış gibi kabul etmeye istekli olmadığınızı da fark edebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, bu cumartesi sizi harika bir ruh haline sokacak ve haftanın geri kalanında olduğundan çok daha romantik bir ilişki içinde olmanızı sağlayacak.

Ne kadar çekici olduğunuzu hissediyorsunuz ve bunu kesinlikle kendi yararınıza kullanmak istiyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Odağınız bu cumartesi çok farklı olacak, bu yüzden güçlü yönlerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, sabah saatlerinde zihinsel, mantık gerektiren aktivitelere odaklanmak ve öğleden sonrası için yaratıcı bir şey ortaya koymaktır.

Düzgün bir öğle yemeği yemeyi ve arada biraz dinlenmeyi unutmayın. Ufak iş molalarının yorucu ve dikkat dağıtıcı olacağını da fark edebilirsiniz.

gunluk-burclar.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim ilerleme ve gelişimle ilgili. Ancak bunun da bedeli büyük olasılıkla boş zamanlarınızın mesaiyle geçmesi olacak.

Yoğun bir şekilde işe odaklanmanız veya rahatlamak isteyip istemediğiniz konusunda bilinçli bir seçim yapmanız gerekecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cumartesi, tavsiye isteyip de cevap alamamanız durumunda hayal kırıklığına uğramamaya çalışın. Bir kişinin size yardım etmesini beklediğiniz için kendinizi ihanete uğramış hissediyor olabilirsiniz.

Dürüst olmak gerekirse, bu yardımı alamamanızın özel bir nedeni olabilir. Bu neden, günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıktığı takdirde sizi şaşırtabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hissettiğiniz şey, bu cumartesi ne düşündüğünüzle gerçekten bağlantılı değil ve bu tutarsızlıklar, sizin yaratıcı bir şey ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Dış etkilere karşı duyarlı görünüyorsunuz ve bu hafta sonu her şeyi farklı şekilde algılayacaksınız. Geçmiş hakkında daha az düşünecek, gelecek hakkında yeni fikirler benimsemeyi daha kolay bulacaksınız.

burclar.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, sadece sevdiklerinize destek olmaya çalıştığınız için, gerçek değişiminizi etrafınızdakilere anlatmakla ilgili olacak.

Eğer daha büyük bir amacı desteklemek için konuşma yapıyorsanız, bunu sağlayabileceğinize emin olun. Akşam saatlerinde de hararetli bir tartışma yaşanabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu cumartesi düşünceleriniz entelektüel çalışmalarınız sayesinde dengelenecek gibi görünüyor, yani sizi demotive eden veya diğerlerinden daha zayıf hissetmenize neden olacak her şey sizden uzakta olacak.

Size tek tavsiyemiz, çalışmalarınızın sizi bunaltmaması adına bugün başarmak istediğiniz şey için bir plan yapmanız olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN