Cumartesi Gününüz Zehir Zıkkım Olacak! İşte Günün En Şanssız Burcu! 28 Mayıs Burç Yorumları...

Cumartesi Gününüz Zehir Zıkkım Olacak! İşte Günün En Şanssız Burcu! 28 Mayıs Burç Yorumları...

Bugün koçları tartışmalarla dolu bir gün olacak. Boğalar bugün sağlıklarına odaklanırken yengeçleri arkadaşları mutlu edecek. Basit işleri zorlaştıran aslanların canı sıkılacak. Başakları ise partnerlerinden gelecek olan sürpriz mutlu edecek. Cumartesi günü terazilerin günü olacak. Akrepleri stresli bir gün beklerken yaylar öncelikle ne istediğine karar vermeli. Oğlaklar çok sert davranacak. Kovaların bugün verdiği kararın etkisi uzun vadede ortaya çıkacak. Balıklar aşklarını itiraf edecek.

KOÇ : BUGÜN ÇOK FAZLA TARTIŞACAKSINIZ

Hayal gücünüz geniş olduğundan ve insanlara tam olarak ne düşündüğünüzü söylemekten çekinmediğinizden bugün çok fazla tartışma konunuz olacak gibi görünüyor.

Bazıları söylediklerinizi tavsiye anlamında faydalı bulabilir, bu elbette sizi çok gururlandıracak bir şey. Kişisel hayatınız için de iyi çözümlere ayak uyduramıyor olmanız çok kötü.

BOĞA : HAFTA SONU SAĞLIĞINIZA ODAKANACAKSINIZ

Görünüşe göre bugün sağlığınıza çok odaklanacaksınız ve hiçbir şeyin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyeceksiniz.

İster bir müdahaleye hazırlanıyor olun ister sadece ufak şeyleri abartıyor olun, etrafınızdakiler size çok iyi davranacaktır. Öğleden sonraya doğru, sizi neşelendirecek bir ziyaretle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER : İŞER SİZİN İÇİN ZORLAŞIYOR

Partnerinizin bu günlerde yaşadıklarına odaklanmak isteyebilirsiniz çünkü onlar zor bir dönemden geçiyor olabilir ve bunu siz gerçekten fark etmemiş olabilirsiniz.

Bir anlaşmazlığı kökünden çözmeye çalışıyorsunuz ama aynı zamanda gerçekten zor işlere girmek istemiyorsunuz. Kendinizi bundan ne kadar uzak tutarsanız, işiniz o kadar zor olur.

YENGEÇ : ARKADAŞLARINIZLA MUTLU BİR GÜN GEÇİRECEKSİNİZ

Belirli bir aktiviteyi denemeye çok heveslisiniz ve arkadaşlarınızın etrafınızda olması mutlu olmak için ekstra bir neden gibi görünüyor.

Bu, bugün genel olarak iyi bir ruh halinde olduğunuz ve yolda meydana gelebilecek trafik gecikmeleri gibi küçük aksamaların canınızı sıkmasına izin vermeyeceğiniz anlamına gelir.

ASLAN: BASİT İŞLERİ ZORLAŞTIRMADA ÜSTÜNÜZE YOK

Mevcut eğilim, ev işlerine ne kadar enerji harcadığınıza bakar ve sadece ruh katabildiğiniz konularda başarılı olacaksınız gibi görünüyor.

Çok maceracısınız ve belki de sevdiklerinizi de yaptığınız işe dahil ederek basit faaliyetleri gerçek zorluklara dönüştürüyorsunuz.

BAŞAK : PARTNERİNİZİN SÜPRİZİ OLACAK

Görünüşe göre bu cumartesi sabahı meydana gelen bazı küçük olaylar ilişkinize yeni bir soluk getirecek.

Partnerinizin sizin için hazırladığı bir sürprizle ya da ikinizin de istediği ve sonunda gerçekleşen bir şeyle ilgisi olabilir. Bugün sıkılmayacaksınız, orası kesin.

TERAZİ : BUGÜN TERAZİLERİN GÜNÜ OLACAK

Mevcut eğilim, arkadaş çevrenizde bazı hırsları harekete geçirecek ve buna alet olmasanız da arkadaşlarınız arasındaki çekişmeyi bitirmek isteyeceksiniz.

Bu, bugünden başka bir beklentisi olan partneriniz için bir sürpriz olabilir, bu nedenle lüzumsuz şeylerle uğraşmamayı tercih etmek isteyebilirsiniz. Bazı Teraziler, insanların gözünde normalden daha fazla takdir görecektir.

AKREP : STRESLİ BİR GÜN SİZİ BEKLİYOR

Bugün dinlenmek için fazla zamanınız olmayacak ve görünüşe göre yorgun olmasanız bile bu sizin için bir stres unsuru olacak.

Küçük bir aile ikilemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz ve görünüşe göre kendi duygusal koruma mekanizmanız sizi bu ikileme fazla bulaşmaktan uzak tutmaya çalışacak.

YAY : ÖNCE NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERMELİSİNİZ

Bugünden ve genel olarak önümüzdeki haftadan gerçekten ne istediğinizi kafanızda somutlaştırmalısınız çünkü hayal peşindesiniz ve yolda kaybolmanız çok kolay olacak gibi görünüyor.

Genel anlamda hayal gücünüzü iyi bir şekilde kullanabilirsiniz, ancak belki de bugün mümkün olduğunca odaklanmak ve planlamaya başvurmak en iyisi olacaktır.

OĞLAK : ÇOK SERT DAVRANACAKSINIZ

Bugün size tavsiyemiz, eğer söz vermediyseniz; başkalarını söylediklerinden çok yaptıklarına bakarak değerlendirmelisiniz.

İnsanların fikir değiştirmesi doğaldır ama sözden dönmek de onlara haksızlık olacaktır. Bugün sözünüze saygı duymayanlara çok sert davranacaksınız.

KOVA : BU GÜN UZUN VADEDE ETKİSİNİ GÖRECEĞİNİZ BİR KARAR VERECEKSİNİZ

Görünüşe göre bugün, farkında olmasanız bile, uzun vadede ilişkinizi etkileyecek küçük bir karar vereceksiniz.

Doğru olanı yapmak için acele ediyorsunuz ama aynı zamanda bazı kişisel özgürlüklerinizden de vazgeçmek istemiyorsunuz. Aşk adına bir uzlaşma yapmanız gerekecek.

BALIK : AŞKINIZI İTİRAF EDECEKSİNİZ

Bu cumartesi romantik anlamda çok cesur görünüyorsunuz ve sonunda aşkınızı veya benzeri bir hissinizi itiraf edebilirsiniz.

İtirafınızın nasıl karşılanacağından emin değilsiniz ama bu sizi itiraf etmekten gerçekten alıkoymuyor. Ayrıca bir arkadaşınızın hayatında olan bir şey sizi çok heyecanlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN