CZN Burak'ın yangın tüpüyle orman yangınına müdahalesine tepki

CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir'in Antalya'da 8 gündür devam eden ve söndürülemeyen yangın bölgesine gidip alevlere ev tipi yangın tüpüyle müdahale ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin birçok bölgesinde günlerdir devam eden yangınlara ünlü isimlerden destek sürerken CZN Burak'ta destek olmak için bölgeye gitti. Ünlü fenomenin dev alevlere tüm uyarılara rağmen yangın tüpüyle müdahale etti. Sonrasında ise fenalaşarak ambulansta tedavi altına alınan CZN Burak, o anları sosyal medyadan paylaştı. Burak Özdemir, yaptığı paylaşım birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştiri ile karşılandı.

cznnicfgjfgjfgjfgj.jpg

CZN BURAK'TAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Burak Özdemir'den sosyal medyada yapılan yorumlara cevap geldi. Ünlü fenomen açıklamasında “Değerli arkadaşlar benim hiçbir zaman kimseden bir beklentim olmadı. Kim ne derse desin ben her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Teşekkür ederim destekleriniz için” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN