Dahi misin? Normal Zeka mı? 10 saniyede ormanda gizlenen vahşi kurdu bulanların IQ'su yüksek çıkıyor

Dahi misin? Normal Zeka mı? 10 saniyede ormanda gizlenen vahşi kurdu bulanların IQ'su yüksek çıkıyor

Yüksek dikkat gerektiren bu testte ormanda ağaçların arasında kamufle olmuş bir kurt bulunmakta. Uzmanlar kurdu 10 saniye içinde farkedebilenlerin normal zekanın üzerinde olduğu yorumunda birleşiyor...

Yüksek zeka dikkat testimizde ormanda kamufle olmuş bir kurt bulunmakta. Eğer zekanız ve dikkat gücünüze güveniyorsanız bu gizli kurdu 10 saniyede bulmaya çalışın. Testin sonunda beyin gücünüzü kanıtlayın. Hazırsanız başlayalım...

Yüksek zeka ve IQ testleri son dönemlerin çok merak edilen testleri arasında. Gün içinde çözdüğünüz bu testlerle dikkat seviyenizi ve beyin gücünüzü de test etmiş oluyorsunuz. Beyin gücüm kadar görsel zekam da kuvvetli diyorsanız bu dikkat testi tam size göre. O zaman ormanda kendini gizleyen vahşi kurdu 10 saniyede bulmaya çalışın.

10 SANİYEDE ZEKANIZI GÖSTERİN!

Eğlenceli olduğu kadar eğitici de olan zeka testleri, görsellerle daha keyifli hale gelebiliyor. Büyük küçük herkesin severek çözülen bu testler hem beyin gücünüzü hem görsel zekayı çalıştırmaktadır. Bizde sizin için yüksek IQ'lu dikkat testini hazırladık. Ormanda kendini gizleyen vahşi kurdu bulmaya çalışın. Ama bunun için sadece 10 saniyeniz var. Saatinizi hazırladıysanız başlayabiliriz.

vahsikurt.jpg

Bu dikkat testini maalesef çoğu kişi çözemiyor. Çok fazla dikkat gerektiren bu testte odaklanmanız gereken vahşi bir kurt. Kendini çok profesyonel olarak gizleyen kurdu 10 saniyede bulmaya çalışın. Bunun için size vereceğimiz tek ipucu kurdun renkleri. Hepiniz tamamen yaprakların rengine odaklandınız değil mi? Ama ormanda sadece yaprak yok.

GİZLİ KURDUN NEREYE SAKLANDIĞINI GÖSTERİYORUZ! HAZIR MISINIZ?

Vahşi kurdu eğer 10 saniye ya da daha az bir sürede bulduysanız siz tam bir dahisiniz. Neden mi? Kurdun fiziksel görünümünden yola çıkıp dikkatinizi ona verdiniz. Vahşi kurdun alacalı bir renge sahip olduğunu varsayarsak kurdu daha kısa sürede bulduğunuzu söyleyebiliriz.

vahsicevap.jpg

İşte orman içinde kendini gizleyen vahşi kurt. Kabul edelim test biraz zordu. Zaten bunu da yüksek dikkate sahip insanlar çözebiliyor. Siz peki ormandaki vahşi kurdu kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın. Dahi misiniz? Normal zeka mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (52)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
52 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN