Defkhan, suç duyurusunda bulunuldu, projeden ayrıldı

Defkhan, suç duyurusunda bulunuldu, projeden ayrıldı

Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandıran 'Susamam' şarkısındaki 17 rapçi arasında yer alan Defkhan, projeden ayrıldığını açıkladı. 

Defkhan adıyla tanınan ünlü rapçi Mustafa Hakan Dursun, müzisyen Şanışer’in 17 rapçiyle birlikte söylediği Susamam şarkısından ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda YouTube'da yayınlanmasıyla büyük bir izlenme oranına ulaşan, Susamam parçasında 'Gurbet' temalı bölümü seslendiren Defkhan, şarkı hakkında suç duyurusunda bulunulmasının akabinde Twitter hesabından paylaşım yaparak projeden ayrıldığnı açıkladı.

Defkhan sosyal medya hesabından, "Selam dostlar. Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile parçadan ve projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi, olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir" yazarak ayrılığı duyurdu.

19-09/18/c-1568789642.jpg

'FRENİ PATLAMIŞ AS900 KAMYONU GİBİSİNİZ'

Defkhan'ın projeden ayrıldığını açıklamasının ardından sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi.

19-09/18/1-1568789655.jpg

"Twitter’ın linci meşhur dediler, onu da yemek nasip oldu" diyen Defkhan, "Çalıştığım için yeni yeni görüyorum olayı. Freni patlamış AS 900 kamyonu gibi gelmişsiniz arkadaşlar. Mevzuyu anlamadan hem de. Ben parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaseti sevmiyorum ve bunu da ilk defa söylemiyorum. Neden sevmediğimi de görüyorsunuz. Birbirinize hakaret etmeyin kırmayın, ben sizi topyekûn seviyorum." dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN