Demet Akbağ'ı gözyaşlarına boğan olay! Binlerce kişinin önünde ne yapacağını şaşırdı hüngür hüngür ağladı

Demet Akbağ'ı gözyaşlarına boğan olay! Binlerce kişinin önünde ne yapacağını şaşırdı hüngür hüngür ağladı

'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununda rol alarak 15 yıl aranın ardından tiyatro sahnelerine geri dönen usta oyuncu Demek Akbağ, sahnede gözyaşlarına boğuldu. Usta oyuncu binlerce izleyicinin önünde ne yapacağını şaşırdı.

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ve Serdar Biliş tarafından yönetilen 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyunun son gösteriminde yaşanan duygu dolu anlar usta oyuncu Demet Akbağ'ı gözyaşlarına boğdu. Usta oyuncu, binlerce izleyicinin önünde ne yapacağını şaşırdı.

Son olarak Temmuz ayında "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" adlı komedi programıyla Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ünlü oyuncu Demet Akbağ, 15 yıllık aranın ardından tiyatro sahnelerine dönme kararı almıştı.

SAHNEDE ŞOKU YAŞADI

'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununda rol alarak 15 yıl aranın ardından tiyatro sahnelerine geri dönen usta oyuncu Demek Akbağ'a sahneden yapılan büyük sürpriz usta oyuncuyu gözyaşlarına boğdu.

60. Doğum gününde 'Aydınlıkevler' adlı oyunda sahneye çıkan usta oyuncu Demet Akbağ'a doğum günü sürprizi yapıldı. Oyunun sona ermesiyle usta oyuncunun çocukları Ali Çika ve Sedef İyibar'ın sahneye pasta getirmesiyle şok yaşadı.

whatsapp-image-2022-12-31-at-11-22-10-1.jpeg

EŞİNİ UNUTMADI

Seyircilerin alkışlarla eşlik ettiği kutlama Demet Akbağ'a duygu dolu anlar yaşattı. Gözyaşlarına engel olamayan usta oyuncu, 2019 yılında trafik kazasında kaybettiği eşi Zafer Çika'yı da unutmadı.

Gözyaşlarına boğulan usta oyuncu "En sevdiklerimle... En sevdiğim yerde ve en sevdiğim seyircilerle... Bence daha güzel bir doğum günü olamazdı. Çok teşekkür ederim" diye konuştu. Usta oyuncu daha sonrasında sahnede pastayı kesti

whatsapp-image-2022-12-31-at-11-22-10.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN