Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: Sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir

Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: Sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir

Miss Turkey 2022'de jüri üyeliği yapan eski manken Demet Şener, yarışmada birinci olan Nursena Say'ın sosyal medyada eleştirilmesi hakkında "Bazı şeyler eleştiriliyor. Ama eleştirirken ana konular gözden kaçıyor. Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Zaten sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir." dedi.

Miss Turkey 2022'de birinci olan Nursena Say, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Yarışmanın jüri üyesi Demet Şener, eleştiriler hakkında konuştu. Şener, "Bazı şeyler eleştiriliyor. Ama eleştirirken ana konular gözden kaçıyor. Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Zaten sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir" dedi.

NTV'de yer alan habere göre; Şener'in sözleri şu şekilde:

"Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Yurt dışında bizi temsil edecek kızın en iyi şekilde İngilizce konuşması lazım. 80-90 ülkeden gelenlerle az İngilizce ile bir şey yapamazsınız"

"ZATEN SİZİ HERKES BEĞENİYORSA ORADA SORUN VAR DEMEKTİR

Şener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dış güzellik tabii ki önemli ama onu dolduran bir sürü etken var. Onları da göz ardı etmemek lazım. Herkes eleştirmeyi çok seviyor. Ben zamanında jüriden tam puan almıştım. Ben sosyal medyayı şu an hiç takmıyorum. İstediğim hayatı istediğim doğrularla yaşıyorum. Karakterli olarak yaşıyorum. Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. O yüzden eleştirirken dozunu ayarlamak gerekiyor. Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Zaten sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir. Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz; 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN