'Demir Kadın' Neslican Tay 2. ölüm yıl dönümünde anılıyor

'Demir Kadın' Neslican Tay 2. ölüm yıl dönümünde  anılıyor

Kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay, kansere yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Neslican Tay ölümünün 2 yılında da sevenleri tarafından anılıyor.

4 kez kanser hastalığı ile mücadele eden ve bu mücadele sırasında bacağını kaybeden Neslican Tay, Türk kanser aktivisti olarak kısa süre içerisinde milyonların sevgisini kazandı. Yaklaşık 3 yıl boyunca kanser ile mücadele eden Neslican Tay, 20 Eylül 2019'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

fhdfhdfhfhdfh.jpg

'BELKİ KAYBEDECEĞİM AMA SAVAŞIRKEN KAYBEDECEĞİM'

'Demir Kadın' lakabı ile bilinen Neslican Tay, mücadelesiyle birçok insana umut verdi. 'Belki kaybedeceğim ama savaşırken kaybedeceğim' sözleriyle hafızalara kazınan Tay, ölüm yıl dönümünde de sevenleri tarafından unutulmadı.

180937576-neslican4.jpg

Sosyal medyada hakkında çok sayıda paylaşım yapılarak anılan Tay, Twitter 'de TT listesinin baş sıralarına oturdu.

3136364-810x458.jpg

İşte o paylaşımlardan birkaçı;

Neslican Tay'ı 20 Eylül 2019 yılında kaybettik. Onun mücadelesi herkese örnek oldu. Sen iyi bir insandın Neslican Tay...

Senden öğrendiklerimi ve seni asla unutmayacağım. İyi ki var oldun. İçimde her zaman bir iz bir parça olarak var olacaksın.

Nasıl da kayıtsız gülüyorsun hayata öldüğünden haberi yok fotoğraflarının... Mücadeleni ve seni asla unutmayacağız.

'Belki kaybedeceğim ama savaşırken kaybedeceğim' Neslican Tay’ı vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

'Tam olarak hayatımla uğraşırken insanların küçük ve aptal dertlerini büyütüp abartarak anlatmasına tahammül edemiyorum' Asla, seni ve mücadeleni unutmayacağız... Işıklar içinde uyu...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN