Deniz Akkaya'ya 10 yıla kadar hapis istemi! O ismi darp mı etti?

Deniz Akkaya'ya 10 yıla kadar hapis istemi! O ismi darp mı etti?

Deniz Akkaya'nın, eski menajeri Merih Yılmaz’ı 5 kişiyle birlikte darp edip aracına zorla el koyduğu öne sürüldü. Yılmaz’ın kendisine borcu olduğunu iddia eden Akkaya’nın ve yanındaki 5 kişinin 10.5 yıla kadar hapsi istendi.

İddiaya göre ünlü manken Deniz Akkaya, kendisine borcu olduğunu öne sürdüğü eski menajeri Merih Yılmaz’ı yanındaki 5 kişiyle birlikte darp etti ve aracına zorla el koydu. Akkaya hakkında 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Akkaya, eski menajeri Merih Yılmaz ile bir görüşme organize etmişti. Aktarılana göre, avukatının ofisinde toplantı düzenleyen Akkaya’nın yanına gelen Yılmaz’ı ofiste bulunan 5 kişi darp etmeye başladı. Yılmaz'ın yanında arkadaşı Bilal Gülmez de vardı.

METİN İMZALADI

Yılmaz’ın annesinin üzerine kayıtlı olan araç için menajerin annesi aranarak vekalet çıkarması istendi. Ardından Yılmaz’a Akkaya’nın kendisine bir borcu olmadığını belirten bir metin imzalatıldı.

HAPSİ İSTENİYOR

Yılmaz’ın şikayeti üzerine Deniz Akkaya ve beraberindeki 5 kişi hakkında 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN