Dev dalgalarla selfie

Dev dalgalarla selfie

Bartın'ın Amasra ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle denizde 5 metreyi bulan dalgalar oluştu. Limanda yükselen dalgaları arkalarına alanlar, selfie çekti.

Amasra'da saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Amasra Küçük Liman'da kayalara çarpan dalgaların boyu 5 metreyi buldu. Limanda yükselen dalgaları arkalarına alanlar ise selfie çekti. Bazı kişiler ise yakınlarına poz verdi.

Kıyıya yaklaşanlardan bazıları da dalgalar yüzünden ıslandı. Şiddetli rüzgar, balıkçıları da etkiledi. Balıkçılar tekneleriyle limana sığındı. Rüzgar nedeniyle ilerleyemeyen bazı kuru yük gemilerinin kaptanları da büyük liman dışına ve içine demirledi. Belediye ise hoparlörden anons yaptırarak, ilçe sakinlerini şiddetli rüzgarın oluşturacağı olumsuzluklara karşı uyardı.

BARTIN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN