Diriliş Ertuğrul Almıla Hatun kimdir? Gönül Nagiyeva kimdir, Nerelidir? Almıla Hatun'un yeni imajı

Diriliş Ertuğrul Almıla Hatun kimdir? Gönül Nagiyeva kimdir, Nerelidir? Almıla Hatun'un yeni imajı

Diriliş Ertuğrul Almıla Hatun kimdir? Gönül Nagiyeva kimdir, Nerelidir? soruları dizi başlamadan sorgulanmaya başlandı. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonuna Almıla Hatun yeni imajı ile girecek. Haberimizde Diriliş Ertuğrul yeni sezonda çok dikkat çekecek olan Almıla Hatun ve bu karaktere hayat veren Gönül Nagiyeva hakkında merak edilen tüm detayları bulabilirsiniz.

Almıla Hatun kimdir? sorusu Diriliş Ertuğrul yeni sezon öncesi merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Almıla Hatuna hayat veren Gönül Nagiyeva kimdir, Nerelidir? Noyan'ın kız kardeşi Almıla Hatun yeni sezona yei imajı ile girecek. Diriliş Ertuğrul dizisine 116. bölümde dahil olan Gönül Nagiyeva ve Almıla Hatun hakkındaki ayrıntıları yazımızda bulabilirsiniz. 

18-09/27/noyanin-kardesi-almila-hatun-kimdir.jpg

ALMILA HATUN KİMDİR? 

Diriliş Ertuğrul dizisinin geçen sezonda adından  sıkca söz ettirmiş olan Almıla Hatun  imajını değiştirdi. Diriliş Ertuğrul dizisinde Noyan'ın kız kardeşi Almıla Hatun olarak izleyici karşısına çıkan Gönül Nagiyeva geçen sezon performansıyla dikkatleri çekmişti. Almıla isminin anlamı ne? Tarihi dizilerde geçen isimlerin anlamını merak eden izleyiciler, Almıla’nın da ne anlama geldiğini sorguluyor. Diriliş Ertuğrul’da adı geçen Almıla, ya da diğer bir ismiyle Alangoya, Moğol destanlarında kutsal sayılan bir kadın kahramanın adıdır.

GÖNÜL NAGİYEVA KİMDİR? 

Aslen Azerbeycanlı olan Gönül Nagiyeva, 1982 senesinde Bakü’de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda bale eğitimi aldı ve oyunculuğa merak sardı. Üniversitenin Kamu Akademisi bölümünden mezun olan Gönül Nagiyeva, lisans yıllarında radyo ve televizyonda sunuculuk yaptı. 2011 yılından beri dizi sektörünün içerisinde yer alan Gönül Nagiyeva, Aramızda Kalsın, Mahkumla ve Kanun Namına adlı dizilerde oynadı. 2014 yılında Türkiye’den bir yapım şirketinden teklif aldı ve Terkedilmiş adlı sinema filminde başrol oynadı. 2015 yılında Zaman Adlı Tren adlı filmde oynadı. 2016 yılı ise dönüm noktası oldu. Türkiye’den sık sık teklif alması nedeniyle İstanbul’a taşınmaya karar verdi. Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilerin Ege Denizi’nden Yunanistan’a kaçışını konu alan Yüzme Öğreniyorum filmiyle pek çok ödüle layık görüldü. Kısakes Film Festivali’nden Yapım Desteği Ödülü, SETEM Akademi, BAK Ödülleri, Kurmaca Dalı, Jüri Özel Ödülü, İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Kurmaca Dalı, Migros Gençlik Ödülü, İKFD Ulusal Kısa Film Yarışması, Kurmaca Dalı, Dernek Özel Ödülü aldı. Ayrıca Nagiyeva, 2018 yılı başında da ‘Yılın En İyi Yabancı Aktrisi Ödülü’nü almaya hak kazandı.

2018 yılında Diriliş Ertuğrul ekibine Almıla karakteriyle dahil oldu. Türkçe, İngilizce, Azerice, Rusça ve Farsça olmak üzere beş dil bilen Gönül Nagiyeva, sporun pek çok dalıyla da ilgili. Dans, jimnastik, bale, şarkı söylemek, spor, yüzmek, atıcılık ve binicilik profesyonel anlamda ilgilendiği ve eğitim alığı spor dallarıdır.

ALMILA HATUN SAÇINI SIFIRA VURDU

Dizide canlandırdığı karakterine benzemesi için saçı makineyle sıfıra vurulan Nagiyeva, bu kez de sarıya boyattığı yeni saç imajıyla dikkat çekti.

18-09/27/dirilis-almila.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN