Diriliş Ertuğrul'da 'Bamsı Beyrek' karakteriyle hafızalara kazınmıştı: Nurettin Sönmez'den kahreden haber!

Diriliş Ertuğrul'da 'Bamsı Beyrek' karakteriyle hafızalara kazınmıştı: Nurettin Sönmez'den kahreden haber!

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Diriliş Ertuğrul' ve atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kuruluş Osman' dizilerinde 'Bamsı Beyrek' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken, son olarak ise 'Sipahi' dizisinde 'Kemal Yörükoğlu' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nurettin Sönmez'den kahreden haber geldi.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde 'Bamsı Beyrek' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nurettin Sönmez'den kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen haber sonrasında hayranları üzüntüye boğuldu.

2014-2019 yılları arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, başrolünde ise Engin Altan Düzyatan, Didem Balçın, Cemal Hünal, Hande Subaşı, Hande Soral, İlker Aksum ve Cengiz Coşkun'un rol aldığı, reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde ve atv ekranlarında izleyiciyle buluşan başrolünde Burak Özçivit, Yıldıray Şahinler, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı 'Kuruluş Osman' adlı dizide 'Bamsı Beyrek' karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak ise ilk bölümü 12 Aralık'ta Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Sipahi' dizisinde 'Kemal Yörükoğlu' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nurettin Sönmez, kaza geçirdi.

Bamsı Bey kimdir? Kuruluş Osman'daki Bamsı Bey ne zaman öldü?

Acil ameliyata alınan ünlü oyuncu, kaza sonrasında hastane odasında çekilen sağ kolu alçılı haldeki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, kolunun kilidi bozuk kapının camına girdiğini vurgularken büyük bir operasyon geçirdiğini belirtti.

"İŞLEV KAYBI RİSKİ TAŞIDIĞIM BÜYÜK BİR OPERASYON..."

Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bir kez daha aynısı olmuştu. Ertesi gün sete gidecekken başıma bir kaza gelmişti. Yine öyle oldu. Kolum dirseğimle vurarak açmaya çalıştığım kilidi bozuk kapının camına girdi. Atlatılabilirse eğer, her kaza çok şey anlatır kişiye ve insanların kalplerini ortaya çıkartır gün gibi. Her şeyden önce işlev kaybı riski taşıdığım, çok zorlu ve beni ikinci kez böyle büyük bir operasyonda ameliyat eden doktoruma müteşekkirim"

Kaza geçiren Nurettin Sönmez ameliyat oldu!​​​​​​​

Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajı geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN