Diriliş Ertuğrul'un ilk bölümü 7 Kasım'da

Diriliş Ertuğrul'un ilk bölümü 7 Kasım'da

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul beşinci sezonuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul'un beşinci sezon ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Herkesin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul ilk bölümü 7 Kasım Çarşamba günü ekranlara gelecek.

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul beşinci sezonuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul'un 5. sezon ilk bölümü 7 Kasım'da ekranlara gelecek.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından ilk bölüme dair bir paylaşım yaptı. Bozdağ, ilk bölümün ikinci fragmanıyla beraber yaptığı paylaşımda paylaşımda "Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da TRT1'de." ifadelerini kullandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONUNA KİMLER KATILDI?

Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncuların katıldığı öğrenilen Diriliş Ertuğrul'da, dizinin başlamasına günler kala yeni oyuncu detayları gelmeye devam ediyor. Hande Soral'ın Ertuğrul Gazi'nin sevdiği olacağı kadın olarak dahil olduğu diziye, daha önce Dağ filmi ve BÖRÜ dizisinde rol alan Armağan Oğuz ise Ataç karakteriyle katıldı.

Diziye dahil olduğu ortaya çıkan isimler arasında, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç yer alıyor. Son gelen bilgiler arasında ise diziye katılan üç yeni oyuncunun Eser Karabil; Cesur Yürek ve Poyraz Karayel dizilerinde rol alan Enis Yıldız ve geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutulamare'de oynayan İlker Aksum olduğu öğrenildi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN