Diş macunu mucizesi! İstenmeyen tüylerden bu yöntemle kurtulun: İşte 3 basit yöntem

Diş macunu mucizesi! İstenmeyen tüylerden bu yöntemle kurtulun: İşte 3 basit yöntem

Pürüzsüz bir cilt çoğu kişinin en önemli isteği. Ve bu pürüzsüz cilt için en büyük engel kollarımızda ve bacaklarımızdaki tüyler. Bunları vücuttan uzaklaştırmak artık çok kolay, size anlatağımız 3 yöntemi uygulayarak istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için artık çok paralar harcamanıza gerek yok. Diş macunu ile tüy sorununa son verebilirsiniz. Nasıl mı? İşte vereceğimiz evde pratik 3 diş macunu yöntemi ile tüy ve kıllarınızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.

Kadın erkek fark etmeksizin herkes tüy sorunu yaşayabiliyor. Bunun için epilasyon yöntemlerine çuval dolusu paralar vererek bu sorundan kurtulmak istiyoruz. Bazen bu yöntem işe yarasada bazen sonuç veremeyebiliyor. Tüy ve kıllardan kurtulmak için tıraş bıçağı, cımbız, ağda ve lazer gibi çok sayıda uygulamadan geçiyoruz. Bunlar geçici çözümlerin dışına çıkmıyor. Tüylerimden nasıl kurtulabilirim? Evde hangi yöntemler tüy sorunu ortadan kaldırır? gibi sorularda en çok arananlar arasında. Şimdi size evde her zaman elinizin altında bulunan bir ürünle tüy ve kıl sorunuzdan nasıl kurtulacağınızı anlatacağız. Diş macunu ile dişlerinizi beyazlatırken bir yandan da tüylerinizi yok edebilirsiniz.

DİŞ MACUNU İLE MUTSUZ EDEN TÜY VE KILLARINIZDAN KURTULUN

dis-macunu.jpg

Tüy ve kıl sorunun bir çok nedeni bulunmakta. Bunların başında hormonal rahatsızlıklar yatarken çoğu yanlış uygulamalardan kaynaklanmaktadır. Hormonal sorunu sorunu olanlara özellikle yaş nane öneriyoruz. Tüy ve kıl sorunu olanlara önereceğimiz bir diğer yöntemse diş macunu. Şimdi diş macunu ile tüy sorunundan kurtulmanın 3 yöntemi açıklıyoruz.

LİMON, ALOVERE VE DİŞ MACUNU TARİFİ

limon-al.jpg

  • Bunun için yarım kaşık limon suyu, Aleo vera yaprağından çıkan jel, bir tatlı kaşığı diş macunu ve yarım tatlı kaşığı soda. Malzemelerimiz hazırsa tüy dökme tarifimize geçiyoruz.

Öncelikle bir kaba, aleo vere jeli, yarım tatlı kaşığı soda ve 1 tatlı kaşığı diş macununu ekleyip karıştırıyoruz. İyi harmanlaşan karışımımıza yarım kaşık limon suyunu döküp tekrardan karıştırıyoruz. Hazır olan karışımı yüzümüz ve vücudumuzda istemediğimiz bölgelere sürüyoruz. Ama bunun için önceden tüylerimizi alıyoruz. Yüz ve vücudumuza sürdüğümüz karışımı 10 dakika gibi bir sürede bekletiyoruz. Daha sonra masaj yaparak kabak lifi ile güzelce temizliyoruz.

TÜY DÖKÜCÜ KREM VE DİŞ MACUNU TARİFİ İLE TÜYLERE KÖKTEN ÇÖZÜM

krem.jpg

  • Bir diğer yöntem olan tüy dökücü krem ile diş macunu karışımı. Bu karışımız da şu şekilde:

Yine aynı şekilde bu iki ürünü bir kaba döküp karıştırıyoruz. Daha sonra istenmeyen tüylerin olduğu yere sürüp 20 dakika bekletiyoruz. Ve yine aynı şekilde ılık su ile temizliyoruz.

Not: Bunu yüz için önermiyoruz. Çünkü her iki maddede çok kesin içeriklere sahip olduğu için yüzünüzde tahriş yaratabilir.

ŞEKERİN ETKİSİ VÜCUDUNUZDA UZUN SÜRECEK

eker.jpg

  • 3. yöntem ise şeker, limon ve diş macunu tarifi. Aslında şeker tüy köklerini besler ama bir yandan da yüze parlaklık verir.

Diş macunu ile karıştırıldığında kök besleme etkisini kaybeder. Yine aynı şekilde şeker, limon ve diş macununu karıştırıp istediğimiz bölgeye sürüyoruz. Ve 15 dakika bekletip derinlemesine yıkıyoruz.

Not: Cildi hassa olanlar için alerjik reaksiyonlar göstereceği için bu yöntemi önermiyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN